Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 2. august 2020

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Fortsatt plasser på flotte turer i Norge. Sjekk tilbudene fra Peer Gynt Tours
Erik Ribsskog 2. august 2020 kl. 17:50
Til: juridisk
Kopi: oslo@peergynt.com, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Peer Gynt Tours AS
Date: fre. 3. jul. 2020 kl. 14:00
Subject: Fortsatt plasser på flotte turer i Norge. Sjekk tilbudene fra Peer Gynt Tours
To:


Klikk her for å lese nyhetsbrevet i din webleser


Det er ikke for sent å planlegge Norgesferien!
Norgesreiser

Vi har fortsatt ledige plasser på flere av Norgesturene våre!

I år blir det Norgesferie på de fleste av oss og vårt langstrakte land er fylt med fantastiske ferieperler. Hva med å oppleve Vestlandet i sommer? Eller ønsker du å dra lenger nord? Vi tar vi deg med til spektakulære Lofoten, med et landskap du sent vil glemme. Vi tilbyr også vandreopplevelser i norsk fjellheim denne høsten. Begrenset antall plasser - vær snar med din påmelding!

Alle våre reiser vil følge anbefalte smittevernstiltak.


Jæren, Stavanger og Flor & Fjære

 

Bestill nå - snart er det siste sjanse!
Sør-Vestlandet byr på et spennende kystlandskap og godt bevart historie. Vi besøker Stavanger med sin berømte trehusbebyggelse i bydelen "Gamle Stavanger" som er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. Vi tar båten ut i Lysefjorden og får oppleve den berømte turistattraksjonen "Prekestolen" som runger majestetiske 600 meter over havet. Turens høydepunkt for mange er den blomstrende hagen Flor og Fjære på Sør-Hidle. Hagen er fylt med tropiske palmer og blomster innrammet i ryfylkets fjorder og fjell. Vi har også inkludert guidet tur over Jæren, med fantastisk natur og historie.
24. - 28.august, busstur fra Oslo/Gardermoen

Les mer og bestill din reise

Fjord, fjell og Bergen

 

Vestlandet byr på høye fjell og dype fjorder! Vi starter turen på Bergensbanen og går av i Myrdal for å gå over på Flåmsbanen. Flåmsbanen er helt unik i Europa, og tar oss langs stupbratte fjellsider og dundrende fossefall inn til Flåm helt innerst i Aurlandsfjorden. Vi har hele helgen i Bergen, og her blir det både sightsieeing og tid til å utforske byen på egenhånd. Vi besøker også Troldhaugen hvor vi får en guidet tur gjennom Edvard Griegs villa. 2. - 6. september, busstur fra Oslo/Gardermoen

Les mer og bestill din reise

Eventyrlige Lofoten

 

Ekstratur satt opp grunnet stor etterspørsel. Sikre deg plass snarest!
Lofoten er et populært reisemål og det ikke uten grunn! Her finner du både spennende kulturopplevelser og spektakulær natur med maleriske fiskevær, barske fjell og hvite sandstrender i havgapet. Vi blir tatt med tilbake i tid når vi besøker Lofotr Vikingmuseeum og får et innblikk i Lofotens bånd til vikingtiden. Andre høydepunkt er fiskeværet Å som også er kjent som Lofotens endepunkt, idylliske Reine og Kabelvåg med Lofotmuseets spektakulære båtsamling. Det vil også bli mulighet til å utforske Svolvær på egenhånd!
14. - 18. september, fly fra Oslo Lufthavn

Les mer om bestill din reise

Pssst! Hva med en tur til Røros for å oppleve Rørosmartnan fylt med tradisjoner, folkeliv og handel? Avreise i februar 2021. Sjekk ut turen her!


Vandringer og moskus på Dovrefjell


 
Vandringer og stølsliv i Valdres


Yogaweekend på Savalen Fjellhotell


 
Fottur i Lofoten


FLERE NORGESTURER


 

Hva med utenlandsturer?
Norge planlegger å åpne grensene mot Schengen og EU land den 15. juli. Det kommer flere opplysninger fra myndighetene etterhvert.



Det ser derfor ut som at det utover høsten vil være mulig å gjennomføre mange av våre turer. Vi vil alltid følge UDs reiseråd og gjeldende smittevernsregler der vi reiser.



På vår nettside finner dere mange turer for høsten 2020 og våren 2021

SE VÅR HJEMMESIDE

Peer Gynt Tours • Grenseveien 99 • 0663 OSLO | Telefon: 815 00 335

© oslo@peergynt.com 2020

Les mer på vår hjemmeside



Facebook Instagram



Klikk her for å avregistrere din adresse fra nyhetsbrevet

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter