Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 25. oktober 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: UKEMENY OG BAKETIPS TIL HØSTFERIEN

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 25. oktober 2020 kl. 13:22

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: trine.sandberg.yahoo.no@mail.mailchimpapp.com, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Trines Matblogg <trine.sandberg.yahoo.no@mail.mailchimpapp.com>

Date: fre. 25. sep. 2020 kl. 13:37

Subject: UKEMENY OG BAKETIPS TIL HØSTFERIEN

To: <eribsskog@gmail.com>



View this email in your browser



 

UKEMENY OG BAKETIPS TIL HØSTFERIEN

Etter å ha jobbet både tidlig og sent denne uken logger jeg straks av og tar en uke høstferie. Vi reiser først på hytta for noen late dager og litt hagearbeid, og til uken setter vi kursen mot fjellet sammen med gode venner. Det ser jeg frem til. 


I ukens nyhetsbrev får du som vanlig en liten sniktitt på ukemenyen (som publiseres på bloggen søndag formiddag), og en liten oversikt over innleggene på bloggen den siste uken. Rykende fersk søt gjærbakst smaker ekstra godt på kalde høstdager, og nedenfor finner du mine beste tips og oppskrifter for vellykket bakst - hver gang. Har du ikke testet oppskriftene mine på søt gjærbakst har du virkelig noe å se frem til (sa hun helt ubeskjedent).


Jeg ønsker dere alle en riktig good og matglad helg, og en fin fin høstferie hvis du skal ha det! Nyhetsbrevet tar også høstferie - vi sees igjen om to uker! 


Med matglad hilsen og en klem fra Trine :)


PS. Har du tips til oppskrifter, eller er det noe du savner på bloggen eller i nyhetsbrevet? Jeg vil gjerne høre fra deg! 


UKEMENY 40

--- FLERE UKEMENYER

bakst


DUFTEN AV FERSK GJÆRBAKST...

Det er noe helt spesielt med den deilige duften av rykende fersk gjærbakst - og kanskje spesielt nå når høsten sniker seg innpå oss, litt mer for hver dag som går. Bak noe godt i helgen, høstferien eller på en helt vanlig onsdag. Nedenfor finner du oppskrifter for enhver smak, og en grundig forklaring av hemmeligheten bak vellykket søt gjærbakst - hver gang! 



GRUNNOPPSKRIFT

OPPSKRIFTER & INSPIRASJON

annonse


BLI MED PÅ MATREISE TIL TRØNDELAG!

I samarbeid med By K inviterer jeg deg med på en spennende og unik matreise til Trøndelag fra torsdag 29. oktober til søndag 1. november 2020. Bli med meg «hjem» til Trondheim, Norges kulinariske hovedstad, og Stjørdalsføret med sine mange lokale matprodusenter!



LES MER

SE HELE PROGRAMMET

 

SISTE NYTT FRA BLOGGEN


RUSTIKK PLOMMETERTE MED INGEFÆR OG SITRON


OMELETTMUFFINS MED BRESAOLA, SPINAT OG FETA


ØRRET MED URTELOKK, DILLPOTETER OG AGURKSALAT

--- FLERE OPPSKRIFTER FRA BLOGGEN ---

annonse


FÅ EKSTRA TRUMF-BONUS NÅR DU HANDLER PÅ MENY.NO

I forbindelse med mitt samarbeid med MENY har jeg fått lov til å tilby mine lesere 5% Trumf-bonus av hele kjøpet på MENY.NO! Bonusen er eksklusiv og gjelder kun når du bestiller varer via Trines matblogg. Tilbudet gjelder hver gang du handler i MENYs nettbutikk til og med 31.10.20. Aktiver bonusen i dag!



AKTIVER BONUSEN HER

LES MER


ny kokebok


HURRA!

Nå er min fjerde kokebok TRINES HVERDAGSMAT igjen på lager! Tredje opplag kom denne uken, og jeg håper riktig mange stikker innom bokhandelen eller klikker på lenken nedenfor, for her er det nemlig mye godt som ikke er å finne på bloggen. 


I TRINES HVERDAGSMAT finner du mine beste hverdagsmiddager, hvor de fleste er eksklusive for boken. Mitt fokus er matglede og det å samles rundt middagsbordet, her er det ingen pekefinger eller dietter. Min fokus ligger på smak, men de aller fleste oppskriftene er likevel sunne, enkle og raske. I Trines hverdagsmat finner du blant annet 23 deilige vegetaroppskrifter, for deg som ønsker å spise litt mindre kjøtt, men likevel godt og variert. 


Sjekk gjerne ut de tre andre kokebøkene mine også, Trines mat (mest solgte kokebok de siste 10 år), Trines mat 2 og Trine inviterer. Nå får du alle bøkene mine til nedsatt pris, se nedenfor. 


LES MER

KJØP BØKENE MINE HER



Du mottar dette nyhetsbrevet da du har meldt deg på e-postlisten for å motta oppskrifter/nyheter fra Trines matblogg. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrevet dersom du ikke ønsker å motta det lengre. Oppdater e-postadressen din her eller meld deg av e-postlisten her.


Les personvernerklæringen min her. 

 

Instagram

Facebook

Website

YouTube


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter