Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 6. desember 2020

Jeg sendte en e-post til Bonnier

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Ny klage/Fwd: Klage/Fwd: Velkommen til Illustrert Vitenskap

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 6. desember 2020 kl. 09:41

Til: Josefin Reinhard <josefin.reinhard@mediafy.com>

Kopi: kundeservice@bonnier.no, juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, bonnierpublications@bonnier.dk, cecilie@mediafy.com, josefin@mediafy.com, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, Kundtjanst BP <kundtjanstbp@bonnier.dk>, moreshopkundeservice@bonnier.no, newsletter@newsletter.moreshop.no, abonnement-no@mail.bonnierpublications.com, abuse@telia.com, newsletter@newsletter.tara.no

Hei,


jeg viser til Deres brev/faktura, fra 18. november.


(Se vedlegg).


Nå har jeg ikke tall på, hvor mange ganger jeg har sagt fra til dere.


Det er noen jævler/troll, som bestiller masse dritt, i mitt navn, (eller i tulle-versjoner av mitt navn), fra firmaer med dårlige rutiner.


Og der har mange ganger lovet, å slutte med dette tullet.


Men det bare fortsetter og fortsetter.


Så dette må jeg klage på.


Skjerpings!


Erik Ribsskog


PS.


Jeg ønsker å vite navnet, på det trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.


Og jeg ønsker å bli informert om, hvilke bedre rutiner, som dere skal skaffe dere, for å hindre, at noe lignende skjer igjen, med andre borgere/folk.


Skjerpings!



---------- Forwarded message ---------

Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: man. 28. sep. 2020 kl. 08:16

Subject: Klage/Fwd: Velkommen til Illustrert Vitenskap

To: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Cc: <bonnierpublications@bonnier.dk>, <kundeservice@bonnier.no>, Josefin Reinhard <josefin.reinhard@mediafy.com>, <cecilie@mediafy.com>, <josefin@mediafy.com>, <elh@forbrukertilsynet.no>, <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, Post (Medietilsynet) <post@medietilsynet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>



Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Illustrert Vitenskap <No-reply@illvit.no>

Date: søn. 27. sep. 2020 kl. 08:05

Subject: Velkommen til Illustrert Vitenskap

To: <eribsskog+snarttvangsinnlagt@gmail.com>




Velkommen til din nye verden av viten


Du har nå aktivert ditt abonnement og har fri tilgang til Nordens største tjeneste for den seriøst nysgjerrige – Illustrert Vitenskap.


Husk at ditt abonnement på Illustrert Vitenskap også gir deg adgang til vårt digitale univers. I forbindelse med din aktivering sender vi dine brukeropplysninger.


Ditt brukernavn er: eribsskog+snarttvangsinnlagt@gmail.com


Hva har jeg tilgang til? Ditt Illustrert Vitenskap abonnement gir deg adgang til alt innhold på vår hjemmeside illvit.no


Som noe helt nytt gir ditt abonnement også tilgang til Illustrert Vitenskaps app.


Android-app


iOS-app


Hva er passordet mitt? Fikk du ikke opprettet passord, eller er du i tvil om hva ditt passord er, kan du opprette det her.


OBS: Har du kjøpt et gavekort, kan du bare se bort fra denne e-posten.


God fornøyelse!



IMG_20201206_0001 paint.jpg

704K


PS.

Her er vedlegget:

IMG_20201206_0001 paint

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter