Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 18. januar 2021

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Nye tilbud og julekalender fra NCF

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 18. januar 2021 kl. 10:07

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: post@ncf.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Norsk cøliakiforening <post@ncf.no>

Date: tir. 1. des. 2020 kl. 17:30

Subject: Nye tilbud og julekalender fra NCF

To: <eribsskog@gmail.com>



NYTT FRA NORSK CØLIAKIFORENING


Hvis du ikke kan lese denne e-posten, klikk her.


Hjemmeside | Facebook | Instagram

Kjære medlem!


Årets kampanje med å fremme glutenfri matglede fortsetter videre, og klikker dere på bildet over kommer dere til en samleside med mange gode glutenfrie juleoppskrifter. Her vil det komme stadig påfyll i løpet av desember, så følg med! Og bli gjerne med på årets julekalender som holdes på Instagram (se under).


Pandemien har gjort at mange kurs og arrangementer har blitt avlyst, og vi jobber derfor med å finne nye løsninger som skal komme dere medlemmer til gode. En god del foredrag er blitt filmet, og dere kan dere se foredragene her på nettsiden. Det kommer også nye foredrag i januar.


Månedlige nettkurs for nydiagnostiserte har vist seg å være et godt alternativ, og mange benytter seg også av tilbudet om samtale med ernæringsfysiolog. Dere kan lese mer om disse tilbudene under.

Vi ønsker dere en god førjulstid, og en riktig god jul, når den tid kommer!


Med vennlig hilsen


Knut H. Peterson, generalsekretær


Nettkurs for nydiagnostiserte

Vi tilbyr digitale kurs for deg som er ny med cøliaki og glutenfritt kosthold. På kurset lærer du å tilrettelegge for en trygg glutenfri hverdag. Temaer er blant annet cøliaki og andre typer glutenintoleranse, diagnostisering og oppfølging, hva er glutenfritt og hva er glutenholdig, cøliaki hos barn og unge, håndtering og tilberedning av glutenfri mat, matmerking og praktiske tips og råd. Det arrangeres kurs hver måned, og kurset er gratis for medlemmer.

Se kursoversikten her


Samtale med ernæringsrådgiver

I slutten av oktober startet vi i NCF opp et nytt tilbud til våre nydiagnostiserte medlemmer: Nemlig en personlig samtale med vår dyktige og erfarne ernæringsrådgiver Lise Friis Pedersen. Samtalen kan tas på telefon eller dere kan ha en videosamtale gjennom Teams. Gjennom en slik samtale vil du få hjelp til dine utfordringer, slik at du kan mestre sykdommen din bedre. Helt gratis!

Les mer om tilbudet her


Bli med på årets julekalender

I år arrangerer vi julekalender på Instagramkontoen vår: @coliakiforeningen.

Alt du trenger å gjøre er å like oss på Instagram og legge inn din favoritt jule-emoji i kommentarfeltet under bildet- og kanskje blir du en av de heldige vinnerne. Vi håper mange har lyst til å bli med - og at det kan være med på å gjøre adventstiden litt koseligere.

Les mer om julekalenderen her

Norsk cøliakiforening I Postboks 351 Sentrum 0101 Oslo I 22 40 39 00 I post@ncf.no I Avregistrere nyhetsbrev


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter