Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 18. januar 2021

Og enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: HornyErikDasmer, du er kun et seg unna en spennende flørt!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 18. januar 2021 kl. 21:04

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: support@milfjakt.com, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, post <post@finkn.no>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Milfjakt.com <support@milfjakt.com>

Date: tor. 3. des. 2020 kl. 04:00

Subject: HornyErikDasmer, du er kun et seg unna en spennende flørt!

To: <eribsskog@gmail.com>



E – postadressen din har ikke blitt verifisert!


Milfjakt

 

Hei HornyErikDasmer,

Du er kun 1 steg unna en spennende flørt!


 

 

Klikk på knappen nedenfor for å fullføre registreringen din:

 

AKTIVER PROFIL

 

 

 

Kos deg! Milfjakt


 

 

 

Aldersgrensen for å delta i Milfjakt er 18 år gammel.

Profilene på Milfjakt er fiktive, fysiske avtaler med disse profilene er ikke mulig.


Denne siden kan brukes på skrivebordet som mobile enheter. I tilfelle møter du problemer med måten Milfjakt vises på enheten din, kan du kontakte vår support team. Milfjakt er en plattform for menn og kvinner ser etter en morsom eller spennende kontakt. Hver dag, nye menn og kvinner registrere deg. For å registrere deg er gratis, basert på dine profilinnstillinger, får du kampene, men du kan også bruke vår søkefunksjoner og bla profiler selv. Fant en fin mann eller kvinne? Ta kontakt ved å sende en melding eller kyss. For spørsmål kan du alltid nå ut til vår kundeservice. Ditt spørsmål behandles med forsiktighet og skjønn, og vi vil svare innen 24 timer. Ikke nøl med og registrer deg nå. Ha det gøy!



Du mottar denne e – posten fordi du har registrert deg på Milfjakt. Vi bruker denne e – postadressen for å informere deg om ting knyttet til profilen din, nye profiltreff og meldinger. Dersom du ikke ønsker å motta disse e - postene klikk her.


For å forhindre at våre e – poster havner I søppelpost, legg til support@milfjakt.com som en trygg avsender!


© Milfjakt | Personvern


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter