Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. januar 2021

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Bonnier Publications - Personoplysninger

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 17. januar 2021 kl. 21:57

Til: Persondata Mailbox <persondata@bonnier.dk>

Kopi: ks@bonnier.dk, kundeservice@bladcentralen.no, newsletter@newsletter.moreshop.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, bonnierpublications@bonnier.dk, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, cecilie@mediafy.com, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, josefin@mediafy.com, kundeservice@bonnier.no, Josefin Reinhard <josefin.reinhard@mediafy.com>, moreshopkundeservice@bonnier.no, Kundtjanst BP <kundtjanstbp@bonnier.dk>, post <post@finkn.no>, abonnement-no@mail.bonnierpublications.com, newsletter@newsletter.tara.no, Fragor@bonnier.dk, juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, persondata@bonnier.dk, christine.host@pwc.com

Hei,


dette tar jeg med ei direktør-dame hos Bonnier som heter Josefin Reinhard.


Og hvis du virkelig hadde lest mine mailer, så ville du ha visst, at jeg ikke liker, å bli sendt rundt, som en kasteball, mellom alle Bonnier sine ni tusen ansatte.


Så dette er noe slags oppvigleri, må jeg si.


Så det må jeg klage på.


Ettersom jeg har forstått det, så ligger hovedkontoret til Bonnier i Stockholm.


Så da virker det litt underlig at dere danske skal drive og styre.


Og 'frågor' er ikke norsk.


Det er svensk.


Bare til opplysning.


Det er uprofesjonelt av dere dansker å svare en nordmann på svensk, (og å ansette folk som ikke har språkøre), vil jeg si.


Så det må jeg klage på.


Man må vel satse på at hu direktør-f*tta deres, (Reinhardt), klarer å rydde opp i dette.


Det er vel en grunn til at hu er direktør, (for å si det sånn).


Så hva dette 'surret' fra dere dansker skal bety, det kan man lure på.


Det må jeg klage på.


Og jeg ønsker også å vite navnet, på det trollet, som har bestilt alt dette, i mitt navn.


Og jeg ønsker å bli informert om, hvilke bedre rutiner, som dere skal skaffe dere, for å hindre, at noen lignende skjer igjen.


Skjerpings!


Erik Ribsskog



man. 30. nov. 2020 kl. 16:14 skrev Persondata Mailbox <persondata@bonnier.dk>:

Hr. Ribsskog,


Jeg har gennemlæst Deres emails og har konkluderet ud fra disse, at De ønsker at Deres data slettes, samt at vi ikke længere markedsfører til Dem. Jeg her derfor sikret, at markedsføring er afmeldt på alle kanaler samt at Deres data raderas. De vil modtage en email på denne emailadresse, straks Deres personoplysninger er raderat.

Hvis De har yderligere frågor bedes De blot sende dem til mig på: persondata@bonnier.dk.


Med venlig hilsen/Sincerely,


Annett Petersen

Persondataansvarlig


BONNIER PUBLICATIONS A/S

Strandboulevarden 130 · DK-2100 København Ø

www.bonnierpublications.com 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter