Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. februar 2021

Og enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Bonnier Publications A/S - Sletning af personoplysninger
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 7. februar 2021 kl. 13:55
Til: Persondata Mailbox <persondata@bonnier.dk>
Kopi: emma.thorogood@uk.pwc.com, info@bonnierfastigheter.se, carl.bonnier@bonnierbroadcasting.com, ks@bonnier.dk, kundeservice@bladcentralen.no, newsletter@newsletter.moreshop.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, bonnierpublications@bonnier.dk, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, cecilie@mediafy.com, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, josefin@mediafy.com, kundeservice@bonnier.no, Josefin Reinhard <josefin.reinhard@mediafy.com>, moreshopkundeservice@bonnier.no, Kundtjanst BP <kundtjanstbp@bonnier.dk>, post <post@finkn.no>, abonnement-no@mail.bonnierpublications.com, newsletter@newsletter.tara.no, Fragor@bonnier.dk, juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, Persondata Mailbox <persondata@bonnier.dk>, "Christine Lundberg Høst (NO)" <christine.host@pwc.com>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

i snart et år, så har jeg tatt dette, med ei Bonnier-direktør-dame, som heter Josefine Reinhardt, (i svenske Mediafy).

Det var fordi at hu var den første som svarte meg, (etter at dette troll-angrepet begynte å ta av).

Så at dere 'fotsoldatene' hos Bonnier, da begynner å svare meg, istedet for å la hu direktør-dama rydde opp i dette.

Det ligner ikke grisen.

Jeg har nå sendt dere mer enn hundre mailer, i et forsøk på å rydde opp i dette.

Og jeg har aldri bestilt noe fra dere.

Det kan ikke være riktig, at folk må sitte i flere timer, hver uke, å gjøre gratis kontorarbeid, fordi at det finnes et inkompetent firma, som heter Bonnier.

Dere er en skam for Norden og menneskeheten, må jeg si.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


man. 7. des. 2020 kl. 12:03 skrev Persondata Mailbox <persondata@bonnier.dk>:
Vi har slettet
I forlengelse av vår tidligere e-post angående ditt ønske om å slette dine data, kan vi opplyse om at vi nå har slettet dine data slik vi er pålagt i henhold til gjeldende personvernlovgivning.
Vær oppmerksom på at et gitt samtykke til å motta direkte markedsføring via push varsler på våre nettsider kun kan kanselleres direkte i dine personlige nettleserinnstillinger. Du kan kansellere push varsler i nettleserinnstillingene under "Innstillinger" - "Innholdsinnstillinger" - "Meldinger". På tilsvarende måte kan du kansellere push varsler i våre apper på mobilenheten under "Innstillinger" og "Meldinger". 

Du kan læse om, hvordan vi behandler persondata samt om dine rettigheder her.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig via persondata@bonnier.dk.

Med venlig hilsen/Sincerely

Annett Petersen
GDPR Project Manager

BONNIER PUBLICATIONS A/S
Strandboulevarden 130 · DK-2100 København Ø
www.bonnierpublications.com 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter