Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 28. april 2021

Mine danske tipptippoldeforeldre Louise Heegaard f. Feilberg og Anker Heegaard pleide visst å ha både Ibsen og Bjørnson på besøk

besøk av ibsen og bjørnson

https://slaegtsbibliotek.dk/922105.pdf

PS.

Det står forresten, på Wikipedia, (uten noen referanse), at min tipptippoldefar Anker Heegaard, var ti måneder i fengsel, på grunn av underslag.

Men noe sånt, har jeg ikke klart å finne noe om, i boken overfor, (som er en slags livslevnadsbeskrivelse, for min tipptippoldefar Anker Heegaard, hans far (isenkremmer/fabrikkeier Mathias Anker Heegaard), onkel (pastor Poul Henrik Heegaard) og farfar (pastor Stephan Christiansen Heegaard)).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

anker heegaard wiki

https://da.wikipedia.org/wiki/Anker_Heegaard

PS 3.

Dette har visst stått på Wikipedia siden 2013, (hm):

stått på wikipedia siden 2013

https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Anker_Heegaard&diff=next&oldid=6777020

PS 4.

Hu norske forfatterinnen, (Magdalene Thoresen), som mine tipptippoldeforedre hjalp, hadde visst hatt et forhold til en danskekonge:

ludderet til en danskekonge


PS 5.

I den nevnte boken, (skrevet av min tipptippoldefars nevø Poul Henrik Heegaard), så forklares det også om, hva som skjedde, med min tipptippoldefar Anker Heegaard sin storebror August.

August skulle hjelpe sin gamle mor, (min tipptipptippoldemor Henrikke Baggine Heegaard f. Hornemann), og fikk en av firmaet sine håndverkere, (Anker og August arvet en fabrikk etter faren), til å utføre noe reparasjons-arbeid, hjemme hos henne.

Og dette var visst brudd på laugets regler.

Og Anker måtte ta over hele geskjeften.

Og etter dette så gikk det mer og mer i nedoverbakke med August.

Og Anker slettet August sin gjeld, (som visst var ganske stor).

Men August hadde visst ment at det var Anker som skyldte han penger, (siden at det gikk så dårlig med han), og ikke omvendt.

(Noe sånt).

Så sånn var visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

I boken til Poul Henrik Heegaard, (som var en tidligere lærer, ved Københavns Navigasjonsskole).

Så nevnes det også, at min tippoldefar Louis Carl Anker Heegaard studerte polyteknisk.

Og jeg studerte, noen måneder, (jeg var muligens den første nettstudent), på Den Polytekniske Høyskole, i Bærum, (via mail), rundt 1997.

Og da var polyteknisk noe med data.

Men hva polyteknisk var, for mer enn hundre år siden.

Det var kanskje noe med hullkort osv., (som blant annet ble brukt, for å lage mønster, innen tekstilindustrien).

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Her er mer om dette:

polyteknisk zurich

https://slaegtsbibliotek.dk/922105.pdf

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter