Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 21. november 2021

De siste månedene, så har jeg pleid å bestille apotekvarer, (fortvorte-medisin osv.), fra Farmasiet.no. For de har gratis ekspress-levering, med firmaet Porterbuddy. Og denne gangen så måtte jeg bekrefte at jeg hadde tatt inn varene, (etter at budet satt de foran døra). Det har jeg ikke vært borti før. Og dette er informasjon, som er veldig viktig, (for Porterbuddy), kan det virke som. Hva med personvernet, osv.? Innsamling av informasjon/data skal vel være på en: 'Need-to-know basis', (som de sier i England). Er dette virkelig informasjon som Porterbuddy trenger? Hm

trenger å bekrefte mottak

PS.

De har også brukt tid/penger på å lage et spill, som man skal spille, mens man venter på pakken:

stasi hm paint

PS 2.

Jeg pleier å gå for å følge med på leveringen, når budet er hos kunden før meg, i køen.

Men forrige gang, så var kunden før meg, visst rett borti gata.

Så når jeg så ut av vinduet, (for å følge med på når budbilen dukka opp, (siden at det er masse negerunger osv., som flyr rundt huset her)).

Så var budet rett utafor kjøkkenvinduet mitt, og glante rett på meg, (fra mindre enn en meter unna, eller noe i den duren), når jeg gløtta litt ut, fra bak gardinen.

Og det var rimelig ekkelt, (syntes jeg).

Det er vel som kalles, å være en: 'Peeping Tom'.

(For å si det sånn).

Så for å unngå noe lignende.

Så har jeg handla apotekvarer, hos Boots på Solli Plass og 123Apotek, (som leverer gratis i postkassa), de siste månedene.

(Blir det vel).

Men nå var jeg helt tom for en type fotvorte-medisin, (det slaget som fryser fotvortene), selv om fotvortene har bedret seg litt, (så jeg kan muligens snart klare meg uten så mye fotvorte-medisin, hvis alt går etter planen).

(Det finnes mange forskjellige merker, av fotvorte-medisin.

Og de fotvortene mine, har jeg hatt i mange år, (uten å ha skjønt at det var fotvorter, for de er helt flate nærmest, og ser ikke ut som de vortene som min tidligere klassekamerat Geir Arne Jørgensen pleide å ha på henda sine, (på begynnelsen/midten 80-tallet), for å si det sånn).

Så jeg tenkte at jeg kunne prøve å legge inn en bestilling til, fra Farmasiet.no.

(For å få fotvorte-medisinen med en gang.

Og de har jo også gratis levering, pluss at de nesten alltid har 30 prosent rabatt, på omtrent alle varer.

Så man får jo da en vare gratis liksom, hvis man kjøper to-tre varer.

Noe sånt.

Og det kan jo være, at det er akkurat den varen, som får fotvortene til å gå bort.

For å si det sånn).

Og nå gikk jeg til kjøkkenvinduet, litt før.

(For å unngå en sånn 'nær homo-opplevelse', som forrige gang.

Da budet kom uventet raskt på meg, (og var nysgjerrig).

Må man vel si)

Men nå hadde visst Porterbuddy istedet noe annet klamt opplegg på lur, (den nye/unødvendige knappen dems).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Som jeg har blogget om tidligere, så kjører Porterbuddy rundt, i noen slags budbiler, (jeg kunne ikke se at det stod Porterbuddy, på den bilen som de kjørte med i dag, men jeg kikka ikke så nøye, for å si det sånn).

Og den første gangen de leverte her, så kjørte de nok også rundt, i en eller annen bil.

(Jeg fulgte med på hvor raskt de cruisa rundt, i Oslo Vest og Bærum.

På kartet dems).

Men når budet dukka opp, så var han kledd, i en tynn sykkelbukse, osv.

(Var det vel).

Og de parkerte også rundt hjørnet.

(Jeg så hverken noen sykkel eller noen bil.

For å si det sånn).

Så i begynnelsen, så kunne det virke som, at dette firmaet, (Portnerbuddy), lot som at de var mer miljøvennlige, enn det de egentlig er, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Både Farmasiet og Porterbuddy har visst det norske investeringsselskapet Verdane som hovedeier, (så det er nok derfor at frakten er så billig/rask, hvis jeg skulle tippe):

billig frakt

https://verdane.com/portfolio/holdings/

PS 5.

Her er mer om dette:

verdane historie

https://verdane.com/why-verdane/about-verdane/

PS 6.

Verdane har visst kjøpt 96 småfirmaer, av staten, i 2003.

(Står det i PS-et overfor).

Så det blir jo nesten som med de oligarkene, i Russland, (må man vel si).

Som kjøpte opp de store statseide russiske firmaene billig, (i forbindelse med perestroikaen, var det vel de kalte det).

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Og Farmasiet het visst tidligere Komplett Apotek, (som Canica delvis har solgt til Verdane).

(Det var jeg ikke klar over).

Komplett og Canica er jo eiet av Rimi-Hagen, (som også eide Rimi, hvor jeg tidligere jobba, som butikksjef, osv).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 8.

Faren til min plageånd Wikipedia-Flums aka. Philip Gabrielsen, fikk visst kritikk, for måten de solgte de nevnte 96 firmaene, (Statens Nærings- og Distriktsutbyggingsfond), til Verande/Four Seasons:

faren til flums


PS 9.

Her kan man se Philip 'Flums' Gabrielsen og far, i 2003, (fra Aftenposten 1. september 2003):

flums og far

https://eavis.aftenposten.no/aftenposten/80289/4/?gatoken=dXNlcl9pZD01OTU1OTM1JnVzZXJfaWRfdHlwZT1jdXN0b20%3D&query="philip+gabrielsen"

PS 10.

Tre år seinere, så skrev visst Flums en trussel mot meg, på sitt nettsted, (enda jeg på den tida ikke ante hvem Flums var, (jeg vet ikke om Flums kan ha vært aktiv på #quiz-show, hvor jeg var op, (fra 1997 til 2004), og så har han blitt kicket av meg, for eksempel)):

noen år seinere

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicfu3-DJ-OnluFI0gZbI9ABi4d8tf1HBGIdicpkRbr0EBH4df2igrZprHX9CMKn1Jh4qw4I0Se4rYjrFsDR7rb6VEiU-svbG5VIw_I6wMEN63VJGxWeUu6S8Qws3sTE22V-ZjXtSsUMvg/s1600-h/kødd+fra+wiki+admin+Flums.JPG

PS 11.

Og så toppet det seg, et par år etter dette igjen, (i 2008), da Flums, (som jeg inntil da ikke visste hvem var), angrep meg, på en skandaløs måte, (må man vel si), når jeg prøvde å bidra på Wikipedia, (Flums lot seg visst styre av Orkla, (på korrupt vis), og han mente at jeg jobbet for hemmelig organ, (i et slags anfall av paranoia)):

korrupt og paranoid

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter