Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 3. april 2022

Jeg sendte en e-post til Bank Norwegian

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Påminnelse fra Bank Norwegian, referanse: 10691463
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 3. april 2022 kl. 15:21
Til: lonnsdok@banknorwegian.no
Kopi: post@banknorwegian.no, post <post@finkn.no>, database@no.experian.com, dnbeu-resepsjonen@dnb.com
Hei,

jeg trengte ikke dette lånet likevel, (tannpinen gikk bort).

Og jeg er egentlig Nav-er, og får støtte til livsopphold (drøye 7.000 i måneden nå, inklusiv strøm-støtte, som visst skal være 1.000 kroner i måneden, er det siste jeg har hørt), og støtte til husleie, (10.400 i måneden vel), og til strøm-regninger, (som Nav betaler, men de var for seine med en, og da fikk jeg vel betalingsanmerkning, i fjor høst, eller noe).

Og når det gjelder min andre gjeld, (fra 90-tallet deromkring), så har jeg avtale med kreditorene, at den gjelden, skal jeg begynne å betale på, når jeg får meg en jobb.

Så dette lånet får første-prioritet, (for å si det sånn).

Det er derfor jeg ønsker at tilbakebetalings-tiden skal lang, for da klarer jeg å betale på det, selv om jeg går på sosialen, (som folk sa før).

Jeg sender også kopier til Experian og Bisnode, siden at de muligens har ødelagt for meg, ved å gi meg en kreditt-anmerkning, når det var Nav som betalte min strøm-regning for seint, (i etterkant av at noen nett-troll hadde bytta strøm-leverandør, i mitt navn).

På forhånd takk for hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg pleier også å kjøpe flybilletter fra dere.

(Jeg reiste med deres Greta Garbo-fly, da jeg flytta tilbake fra England, i 2014).

Så kanskje jeg skal begynne med det litt oftere, (istedet for å dra med Kiel-ferja osv.), hvis jeg får lån.

Nav har nemlig surra, på det nyeste vedtaker.

Så jeg får ikke støtte til mat, denne måneden.

Jeg må vente til jeg får bostøtten, den tjuende.

Og jeg har bare noen tomflasker her.

Så da blir det litt stusselig, å bare spise billig makaroni osv., i nesten en hel måned.

Og jeg trenger også penger til maur-middel her, (det er maur-invasjon hver vår), og mye annet, (jeg har noen fotvorter, (som jeg fikk i England), som jeg prøver å bli kvitt blant annet, for de er smertefulle, (hvis man ikke fryser de), og de kommer tilbake hver måned, (selv om de muligens blir mindre og mindre), så da må jeg handle en del fra Farmasiet).

Og ting som dopapir og håndsåpe, (og jeg må vaske klær for hånd, til jeg får ny vaskemaskin, og da må jeg trenger mer tøy-vaskemiddel, for å si det sånn).

For det har vært vannlekkasje her, (Trygg tulla med meg, de skylder meg penger for en omsorgssvikt-sak, (for advokaten svek ved å bytte jobb, og hu var forsikra hos Tryg), og nekta å gi meg innbo-forsikring), og vaskemaskinen kortslutta, så må nok ha ny vaskemaskin.

Trenger også tannpasta, og det ene med det andre. 

På forhånd takk for eventuell hjelp!


---------- Forwarded message ---------
Fra: Bank Norwegian <lonnsdok@banknorwegian.no>
Date: man. 14. sep. 2020 kl. 08:02
Subject: Påminnelse fra Bank Norwegian, referanse: 10691463
To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog@gmail.com>



Hei Erik Løvenbalk.

Vi viser til lånesøknaden din. Det gjenstår fremdeles noen få steg.

Lånetilbudet er gyldig i inntil 30 dager fra søknadstidspunktet, og utløper derfor om kort tid.

Før vi kan ferdigbehandle søknaden og utbetale lånet, må du:

Signere Gjeldsbrevet. Dette kan du gjøre digitalt med din BankID brikke på Min side.
Sende oss din siste lønnsdokumentasjon og skattemelding. https://www.banknorwegian.no/KundeService/Brukerguide/HenteSkattemeldingen Lønnsdokumentasjon for selvstendig næringsdrivende kan være regnskap hittil i år bekreftet av autorisert regnskapsfører, eller bekreftelse fra autorisert regnskapsfører på nåværende inntekt. Dette gjør du ved å samtykke til å laste ned informasjonen via skatteetaten på Min side.
Oppgi betalingsinformasjon. Her angir du til hvilken konto lånet skal utbetales til, eller hvilke lån du ønsker at vi skal innfri. Dette kan også gjøres raskest på Min side.
Logg inn på MinSide

Dersom du nylig har gjort dette, kan du se bort i fra e-posten.

Om du har spørsmål i forbindelse med lånesøknaden, kan du ta kontakte oss på post@banknorwegian.no eller telefon 23 36 16 99.

Dersom du ikke er interessert i tilbudet lengre, kan du avslutte søknaden ved å klikke her.

Vennlig hilsen,
Bank Norwegian

Lånetilbudet er gitt under forutsetning av at oppgitte opplysninger er korrekte, og at disse kan dokumentere. Dersom det under behandlingen av søknaden fremkommer nye opplysninger som ville ha påvirket vår kredittvurdering, forbeholder vi oss retten til å se på saken på nytt.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter