Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 27. juni 2022

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Ordrebekreftelse fra NaturaMed Pharma AS
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 27. juni 2022 kl. 05:29
Til: postkasse@datatilsynet.no
Kopi: post@naturamed-pharma.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, post@naturamedpharma.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).

---------- Forwarded message ---------
Fra: NaturaMed Pharma Kundeservice <post@naturamed-pharma.no>
Date: lør. 25. jun. 2022 kl. 20:50
Subject: Ordrebekreftelse fra NaturaMed Pharma AS
To: <eribsskog+lailam@gmail.com>


Kjære Laila Monica Ribsskog Nikolaisen

Vi takker for din bestilling! Din første forsendelse med OmegaMed Extra vil bli sendt deg så snart ordren er ekspedert.

Du har 14 dagers angrerett på velkomstforsendelsen, men må selv betale returporto. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.

NaturaMed-Pharma.no er godkjent av Trygg e-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg e-Handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg e-Handel merket. Du kan lese mer om Trygg e-Handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no.

Våre abonnenter og HELSE + medlemmer får mange fordeler!
Du får de beste tilbudene først.
Enkel levering – rett i postkassen.
Norskproduserte produkter av beste kvalitet.
Premier og konkurranser: Vi trekker vinnere av flotte premier og gavekort gjennom hele året. Som en ekstra motivasjon er alle abonnenter med i trekningen av 10.000 kroner. Vi trekker en vinner fire ganger i året. Følg med – kanskje du blir den heldige?
Trygghetsgaranti:
Hos oss får du alltid trygghetsgaranti. Vi har over 30 års erfaring med å levere kosttilskudd av høyeste kvalitet til våre kunder. Våre produkter produseres i Norge i samsvar med Good Manufacturing Practice (GMP), som er en internasjonal standard som sikrer at varer produseres og kontrolleres i henhold til strenge kvalitetskrav. Du kan derfor være trygg på at produktene oppfyller alle krav til sporbarhet, renslighet, bærekraft og kvalitet.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne via e-post post@naturamedpharma.no eller på telefon 32 21 60 00 (åpent man-tor 08.00-16.00 og fredag 09.00-16.00)

Med vennlig hilsen
NaturaMed Pharma AS

Pssst! Snart lanserer vi Nordens nye nettbutikk for kosttilskudd! Les mer om nettbutikken her

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter