Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 26. mai 2023

Min tidligere stefar Arne Thomassen må vel muligens kalles konkursrytter (siden at han var medeier i så mange firmaer, som 'hele tida' gikk konkurs). Fra Norsk Lysningsblad 4. september 1987



PS.

Diana er forresten mellomnavnet til Arne Thomassen sin samboer Mette Holter sin datter Kirsten Diana Ancona.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Kirsten heter forresten Kirsten _Dianne_ Moen f. Ancona.

(Sjekka jeg på MyHeritage nå).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

I forbindelse med konkursene (var det vel antagelig) så flytta min tidligere stefar og de, fra Vestkanten (Parkveien og Røa) til Furuset (og der bor visst Kirsten enda (i 'gettoen', som hu kaller det, lenger ned i avis-artikkelen)):



https://www.nettavisen.no/nyheter/lar-seg-ikke-skremme-vekk/s/12-95-3422922995

PS 4.

Jeg leide jo Kirstens gamle rom (i Høybråtenveien) på Furuset, studieåret 1990/91 (da jeg hadde et friår fra NHI).

(Det eneste som var på rommet, var en dobbeltseng og et nattbord (som begge var hvit-lakkerte (disse møblene var laget i noe slags solid treverk) og uten noe slitasje (som jeg kunne se)).

Og disse møblene fylte dette rommet nesten helt opp.

Sånn som jeg husker det).

Det var egentlig min lillesøster Pia som skulle leie dette rommet.

Men hu var ikke ferdig med videregående i Drammen (hu var Russ 91) og bodde hos min farmor på Sand (et sted som egentlig var mitt 'gromgutt-territorium').

Så Kirstens mor Mette, lurte på om jeg ville leie rommet (istedet for Pia, som visst trakk seg fra avtalen).

Og som del av avtalen så skulle jeg også være en slags leksehjelp for min yngre halvbror Axel (som er født i 1978, og som på denne tida gikk på Bogstadveien spesialskole)).

Og en gang, det året jeg leide av Arne og Mette.

Så sa Mette Holter, at min tidligere stefar Arne Thomassen, hadde eiet en kakefabrikk, som lå et steinkast unna Triaden-senteret (på Rasta, i Lørenskog).

Men at noen svindlere nærmest, hadde lurt min tidligere stefar.

(Sånn at han måtte gi fra seg fabrikken).

Men dette har jeg ikke klart å finne noe om, mens jeg har drevet med slektsforskning, osv.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter