Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 13. juli 2023

Her kan man visst se stua til min tidligere sambygding Jan Rune Havre (som døde tidligere i år)



https://kart.gulesider.no/?c=59.554048,9.805040&z=14&q=%22Eftel%C3%B8tmoen%2022%203618%20Skollenborg%22;wp

PS 2.

Jan Rune sin storesøster Margrethe skriver om dette hus-salget på Facebook:



https://www.facebook.com/margrethe.havre/posts/pfbid0JhsLPvC4psE8AcRNTwx4J3sK7NbyLkt8TiD4gvTysrBgyUCYjfhLagofjmbvKT24l

PS 3.

Jan Rune og Margrethe sin far drev firmaet Sandbu Tepper, på mitt 'gromgutt-territorium', på Sand (sør for Svelvik) på 80/90-tallet.

Og derfor husker jeg disse.

(Selv om disse ikke gikk i samme klasse som meg.

For eksempel).

Disse var liksom som inntrengere, på vårt 'område', på Sand.

(Min farmor Ågot, var fra en gård i Rollag.

Og hu mente at det og det var vårt.

For å si det sånn).

Så det var ikke sånn, at jeg syntes at det var noe stas, med disse Havre-folka (og deres firma Sandbu Tepper) husker jeg.

Og bak Sandbu Tepper igjen (også på vårt området, ifølge min farmor) så dukket den grå/anonyme direktør Jensen opp, med sine Jensen-madrasser, som er rimelig kjente i våre dager.

(Det er visst noen av de kuleste madrassene man kan ha i England, for eksempel.

Noe sånt).

Men Jensen var fra Svelvik, så det var ikke sånn at jeg gikk på samme skole, som hans avkom.

(Som når det gjaldt Havre.

For de var fra Berger.

Og Jan Rune gikk for eksempel i samme klasse som min lillesøster Pia og min yngre stesøster Christell.

For å si det sånn).

Så jeg er litt mer rundt de Havre-folka.

(På grunn av dette).

Mens den andre 'intrenger-familien' (Jensen) har jeg ikke helt oversikt over (siden at de var fra en annen del, av den daværende felleskommunen Svelvik (som egentlig var to kommuner, nemlig Svelvik og Strømm (noe man kunne se i firmanavnet til min farfars bedrift Strømm Trevareindustri, blant annet)).

Så Jensen var egentlig fra Svelvik.

Mens vi/Strømm Trevare.

(Og Havre-familien/Sandbu Tepper).

Var fra den tidligere kommunen Strømm, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Margrethe Havre (og den fire år yngre David Ekroll) har forresten to unger (født utenfor ekteskap) som er noen slags 'super-atleter', som hevder seg i verdenstoppen, i forskjellige idretter:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter