Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 8. juli 2023

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om dette

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Årsaken til at du ikke går ned i vekt
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 8. juli 2023 kl. 07:56
Til: Postkasse <postkasse@datatilsynet.no>
Kopi: info@metaburn.no, Post <post@forbrukerradet.no>, post <post@forbrukertilsynet.no>, post <post@finkn.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, eian@eianadvokat.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Mari fra MetaBurn <info@metaburn.no>
Date: tor. 20. okt. 2022 kl. 10:19
Subject: Årsaken til at du ikke går ned i vekt
To: Erik <eribsskog@gmail.com>


Har du tenkt på dette? Les i nettleseren

Årsaken til at du ikke går ned i vekt
Følt at du gjør ALT for å gå ned i vekt? Du trener og du spiser sunnere. Likevel står vekta virkelig bom stille. Her er 5 årsaker som kan forklare hvorfor.


Vi vet jo at vi bør forbrenne mer enn vi spiser, at vi skal være i kaloriunderskudd. Så hvorfor funker ikke alltid dette?

1. Sover du godt? Studier har vist at de to appetittregulerende hormonene leptin og ghrelin påvirkes av søvnsyklusen vår. Det blir en økning i det appetittstimulerende hormonet ghrelin, og en reduksjon i det appetittdempende hormonet leptin, når vi sover for lite.

2. Stress påvirker kortisolnivåene våre. Disse nivåene påvirker igjen fettlagring i kroppen. Spesielt har “stressfettet” en tendens til å legge seg rundt magen. Mye kortisol kan faktisk til og med flytte fett, og plassere det som bukfett på magen.

3. Drikker du nok vann? Å drikke vann kan være en fordel når du skal ned i vekt. I en 12 ukers langs studie viste det seg at de som drakk en halv liter vann 30 minutter før måltidene gikk 44% mer ned i vekt enn de som ikke drakk vann.

4. Muskler er mer kompakt enn fett. Ett kilo fett veier det samme som ett kilo muskler, men muskler tar omtrent 18 prosent mindre plass. Dessuten forbrenner muskler kalorier mens fett lagrer kalorier. Så om vekten din ikke går ned, men klærne sitter løsere, kan det være at du bygger muskler.

5. 0,5 kilo fett tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Under normale omstendigheter behøver vi 3500 “overskuddskalorier” for å produsere et halvt kilo fett. Men for å forbrenne fett behøver vi å gå i kaloriunderskudd. For at du skal kvitte deg med ca 5 kilo, trenger du et kaloriunderskudd på 35.000 kalorier.

VIL DU RASKERE NED I VEKT?
MetaBurn inneholder hele 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å opprettholde vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning.

Som tidligere kunde gir vi deg i dag HALV PRIS på MetaBurn i to måneder. Vi betaler porto! 



FÅ METABURN TIL 50% NÅ!
Få MetaBurn i 2 mnd (60 dager) for kun kr 199,-. Så abonnement til 796,- hver 4. måned (199,- pr. mnd). Ingen bindingstid. 

Dette sier kundene
⭐⭐⭐⭐⭐

" Min fettmage har gått ned noe etter bare en uke og jeg har gått ned i vekt og fått vekk mitt trøblete søtsug. Jeg merker det på mine jeans at jeg blitt smalere rundt midjen. Superbra tabletter! "

– Shireen K.

⭐⭐⭐⭐⭐

" Helt suveren! Har mistet vekt takket være MetaBurn. Mindre (som i merkbar mye mindre!) søtsug sultfølelsen er ikke så framtredende, føles ikke så "hul" ut. 😊👍"

– Espen B.


⭐⭐⭐⭐⭐

" Jeg må si jeg er litt imponert nå som jeg har brukt MetaBurn i noen uker! Jeg er ikke sugen på godteri eller noe "attåt" kaffen lengre! Hvilken følelse! "

– Ingrid Mari F.



FÅ FART PÅ FORBRENNINGEN MED METABURN NÅ!
Vitamail AS
Boks 138
1417 Sofiemyr

21 08 01 08
Du mottar denne eposten fordi du har vært kunde, tatt en test eller lastet ned et magasin. Ønsker du ikke eposter?

Avmeld

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter