Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 17. august 2023

Min stekusine Andrea er visst lesbisk (kan det virke som). Det var en overraskelse



PS.

Min Bok 8 handler jo om den tida (våren/sommeren 2005) som jeg endte opp med å bo, på samme gård (Løvås gård i Kvelde) som Andrea, onkel Martin, Andrea sin mor Grethe, Andrea sin lillesøster Isa og Andrea sin lillebror Risto.

Og det var jo sånn.

(Som jeg har skrevet om i den boka).

At Andrea hadde en kjæreste på besøk, fra Østfold (hvor Andrea og de bodde, fram til noen måneder/år, etter at min mor døde, høsten 1999).

Og onkel Martin sa da: 'Han elskeren til Andrea' (husker jeg).

Onkel Martin (som er cirka 35 år eldre enn Andrea) virka nesten sjalu.

(Må man vel si).

Og det var også sånn (noen uker etter dette igjen).

At Andrea (som nettopp hadde blitt konfirmert) stod på alle fire (med rumpa i været) foran TV-en (i stua dems) mens jeg lå på sofaen (og så på TV).

Så da lurte jeg på hva hu dreiv med (husker jeg).

Det var vel ikke så mye lesbisk over det.

(Må man vel si).

Men samtidig, så var det sånn, at Andrea var helt flatbrysta (mer eller mindre) på den tida hu konfirmerte seg.

(For hu og hennes lillesøster Isa, pleide å ligge og sole seg, oppå en trampoline (som stod midt på tunet) i bikini (en eller to ganger) den sommeren.

For å si det sånn).

Så sånn sett, så var Andrea kanskje en guttejente/tomboy.

Det er vel ikke så vanlig, at jentene ikke har begynt å få pupper, når de konfirmerer seg.

(Må man vel si).

Men sånn var det med Andrea.

(Hvis jeg ikke tar mye feil).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter