Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 11. oktober 2007

Tittel på tema: Forfulgt av Mafia.
Tema-Sammendrag: Har man krav på råd og informasjon fra politiet?
Skrevet: 11/10/2007 21:48
Linjær : Trådet : Enkel : Grenet

Trådverktøy
Hurtigsvar
Bli varslet på dette temaet
Send temaet på e-post
Legg temate til i favoritter
Skriv ut dette temaet.


11/10/2007 21:48


cons
Vikar

Innlegg: 132
Ble medlem: 01/09/2007

Jeg tar dette på politikk-forumet, fordi det virker som den mafia-organisasjonen har politiske tilknytninger.

Den her mafiaen, som jeg har hørt flere har pratet om er i Norge, og som jeg også har inntrykk av også er mer eller mindre i resten av verden.

Har man krav på råd og informasjon fra politiet hvis man blir forfulgt av de eller?

Og den her mafiaen, hvem er det som kontrollerer den?

Hva heter den mer?

Er det russisk mafia folk mener, når dem snakker om mafia i Norge?

Det virker for meg som om det er i de fleste landa i verden dette her, og at dem samarbeider.

Men hvem er det som står å trekker i trådene?

Noen som har noen meninger om dette kanskje?

Det går jo på politikk og dette, den organisasjonen kan vel terrorisere enkeltpersoner og hele byer og land virker det som, så dem har vel inflytelse så det holder, ikke minst, hvis jeg skulle gjette, på det politiske området.

Så det hadde vært veldig bra hvis noen kan oppdatere oss litt på dette.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter