Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 5. november 2007

eltidsansatt

Innlegg: 397
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Originally posted by: thorsteinar



Hvorfor finner jeg innlegg fra VA på denne bloggen, cons?



http://johncons.blog.co.uk/



og her:



http://johncons-mirror.blogspo...08%3A00&max-results=50



og her:



">http://overskrift.dk/feed...52310f5f



Hva er vitsen med å legge ut kopier av alles innlegg i tråder du deltar i? Holder det ikke med at du legger ut kun innlegg skrevet av deg selv?







Ja dette må jeg si meg enig med deg i thorsteinar.

Skjerp deg nå cons.


Jo, jeg kan prøve å bare legge ut det jeg har skrevet selv.

Men ting man skriver på debattforum, er vel sagt offentlig.

Så det går vel under yttringsfriheten å sitere, referere til det?

Men dette er jo en annen diskusjon, så dette får vi vel heller ta i en annen tråd, og heller holde oss til tema her.

(Grunnen til at jeg paster trådene på bloggene, er at jeg har hatt problemer med at tråder har blitt slettet, uten noen grunn som jeg ser det, fra VGD og Daily Post, og BBC sine message-boards i England.

Og da kan det være praktisk å ha kopi av trådene, hvis man vil ta opp dette med slettingen, så kan man referere til trådene også.

Så dette er grunnen til den postingen.)

Men dette er jo som sagt et annet tema, så opprett en egen tråd, og send meg en melding, så dukker jeg opp der, og diskuterer mer om dette.

Så får vi heller prøve å holde oss til tema i denne tråden synes jeg.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter