Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 5. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 402
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: makerofpeace

Dette er vel samme oppgulpet som VG presenterer.

Her er hva som er fakta:





Fra FRP.no:



Gale påstander fra VG

VGs oppslag om Siv Jensen og Søviknes-saken i dag er feil. VG avslører ikke mer enn at de ikke vet hva de selv har skrevet tidligere.



Oppslaget er nok et eksempel på at VG totalt uten støtte i fakta har sin egen vinkling og egen agenda i sitt kjør mot enkeltpersoner.



VG skriver i dag at Hagen i sin bok for første gang innrømmer at partiet hadde kjennskap til detaljene i Søviknes-saken før den ble kjent i media. Det er galt.



FrP slo allerede fast på en pressekonferanse 12. februar 2001 at partiets ledelse, som omtalt i Hagens bok, hadde kjent til de påstander og rykter som verserte.



VG skrev om dette 12. februar, 13. februar og 14. februar 2001.



Dagbladet skrev om det 13. februar og siterer Søviknes på at han orienterte partiledelsen i oktober 2000.



Hensynet til familien

Dette var til og med tema i Stortinget den 13. februar i 2001 der Hagen svarte på et angrep fra Kristin Halvorsen, (referert i Dagsavisen 14. februar 2001). Hagen redegjorde også der for at grunnen til partiledelsens håndtering var at jenta og hennes familie ønsket det slik. Hensynet til jenta og hennes familie var i hele denne vanskelige tiden det som betydde mest for FrPs håndtering.



VGs sensasjonsoppslag i dag er således basert på helt feil opplysninger, til og med stikk i strid med hva avisen selv skrev i februar 2001.



Sitatet fra Tabloid på TV 2 er tatt helt ut av sin sammenheng og kan ikke brukes til å bekrefte VGs fremstilling - som altså er stikk i strid med det VG selv har skrevet.



Siv Jensen kommenterer Hagens bok slik:

- Jeg har ennå ikke lest Hagens bok men gleder meg til å lese den. Dette er Carl I. Hagens personlige memoarer fra hans tid i FrP, og fremstillinger av ulike hendelser opp gjennom historien er hans egne og står for Hagens regning.



- VGs oppslag i dag baserer seg, som dokumentert ovenfor, på feilaktig grunnlag og løsrevne sitater. Det avgjørende for min håndtering av Søviknes-saken var hensynet til jenta og hennes familie.



Jeg lurer litt på om Carl I. Hagen, kan ha hatt noen agenda med å ta opp dette med at Siv Jensen løy nå.

Jeg viser til denne tråden, den er skrevet i en litt humoristisk tone, men hvis man leser litt nøye, så skal det også taes opp angående mer seriøse ting:

Jarle i Åpen Post - 'Hagen-teorien', har den noe for seg?

Dette temaet, omkring Carl I. Hagens integritet, taes også opp i denne tråden:

Illuminati - Finnes de i Norge i dag?

I innlegget med denne tid og dato: 05/11/2007 05:56 (siden ikke innleggene er så lette å referere til).

Og også delvis i denne tråden:

Norsk presse - Et to-hodet troll?

Altså, hva kan dette skyldes, det virker jo som om Hagen ønsker å skade Jensen og Frp.

Hvis jeg har forstått det riktig, så kan det Hagen skriver nesten tolkes sånn.

En mulig bakgrunn for årsaken til denne handlingen (å såre Jensen og Frp), gåes inn på, i større og mindre grad, i de tre trådene det er linket til.

Men jeg vil gjøre oppmerksom på at dette ikke er bekreftet, det er bare en mulig årsak.

Jeg bare jeg tenkte jeg kunne prøve å bidra med et nytt mulig perpektiv å se dette fra.

Håper dette er i orden!

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter