Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 8. februar 2008

Josefines gate. (In Norwegian).

Josefines gate 08.02.08 02:56
(Svar til: Aftenposten)
cons

Ikke registrertJeg husker i desember 03, så jobba jeg på Rimi Bjørndal, og overhørte at noen sa jeg var forfulgt av 'mafian'.

Og sommeren 04, så gikk jeg bort Josefines gate, mener jeg å huske, på vei hjem fra jobben, jeg gikk av på Skøyen togstasjon vel, for jeg regna med at det var mindre mafia ting på vestkanten.

Når jeg kom et stykke inn i Josefines gate der, så var det en bil som kom i full fart fra høyre, den gata som har nesten skjult utkjøring.

Jeg mener å huske det var en ambassadebil.

Og den veien er jo utkjøringa, for leilihetene som tilhører den russiske ambassaden, såvidt jeg har skjønt.

Så jeg lurer på om det jeg hørte på Rimi Bjørndal, desember 03, om at jeg var forfulgt av mafian _også_, kan ha vært linket på noen måte, med at jeg nesten ble overkjørt av en ambassadebil i Josefinesgate sommeren 04.

Det er mye som har skjedd siden dette, så det her er litt vagt i hukommelsen, må jeg innrømme, men jeg mener bestemt å huske at det var sånn uansett, at det plutselig kom en ambassadebil, i full fart, fra den utkjøringa, som man vil ikke burde kjøre i mer enn 10 km ut av, men den her kjørte vel i 50-60 minst vel, hvis jeg skulle gjette.

Så det er mulig den her 'mafian', er noe russiske greier da.

Men dem har jo albansk mafia og.

Det hadde sikkert hvert greit avisene skreiv litt, og forklarte litt om de forskjellige mafiaene, som er/var i Norge osv., for da er det vel enklere, for folk som overhører, at de faktisk blir forfulgt av de her mafianene, å faktisk vite hva det er som foregår.

Så det er vel ikke så veldig artig, for etter det her, så har myndighetene i england og usa, brukt meg som noe slags spion/'target guy', har jeg overhørt.

Og norske myndigheter, jagde meg vel ut igjen av Norge, sommeren, dvs. juli 05.

Så om dem har fått ned den her russiske mafian da, men ikke sa fra til meg.

Også ville dem bare jage meg ut, for de ville ikke si fra.

Vanskelig å si, men at myndighetene skal tulle sånn, det er litt slitsomt synes jeg.

Og britiene og scouserne, dem tuller med meg hele tida dem og, og norske myndigheter, leer ikke en finger, så det er mulig det er noen korrupte mafiapolitikere, som ofrer norske statsborgere i hytt og pine, og som man vel antagelig kan lure på hvor har lojaliteten.

Beklager at jeg er litt amper, men jeg begynner å bli litt lei av det her tullet.

Erik Ribsskog

http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=10&ThreadID=226019&page=1#item3439176

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter