Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 8. februar 2008

Spion osv. (In Norwegian).

Men det som er, hvis myndighetene har drivi og brukt meg som noe form for spion osv, for å nedkjempe mafiaen osv., om det er russisk eller albansk, eller hva det er, så er det sikkert artig eller 'artig' det.

Men burde dem ikke ha spurt først da?

Jeg er jo norsk patriot, og jeg er jo mot alt som heter mafia osv.

Men at myndighetene skal bare jage noen rundt og bruke dem som spion/'target guy' osv., uten å spørre først, og uten at jeg vet noe som helst om hva som foregår.

Hva er det for slags opplegg da?

Hvis de skulle brukt noen som spion mot noe mafia, noen vanlige sivile, som jeg er, så må dem vel spørre om den personen vil være med først.

Og forklare hva det her spion greiene går ut på da.

Nå har ikke jeg lyst til å skaffe problemer for norske myndigheter osv., men når dem bare jager meg rundt, og bruker meg som spion/'target guy', uten at jeg vet noen ting om hva som foregår.

Da er det jo klart at dem bare har ofret meg da.

At dem bare uten videre, uten å spørre meg, eller noen ting, bare ofrer meg som en nyttig idiot, som dem bruke som blink, eller hva søren mot mafiaen, og som dem ikke sier noe som helst til, og som ikke leer en finger for å hjelpe.

Det er greit at jeg vil det beste for Norge, som en ansvarlig norsk statsborger osv., men at myndighetene bare uten videre skal ofre livet mitt, uten å si fra om noen ting.

Det synes jeg er litt drøyt, selv om jeg er aldri så god nordmann, og hater både de here russiske mafiaenen og albanske mafiaene, og det som er, som pesten.

Men at dem bare skal jage folk rundt da, og bruke dem som menneskeofre da.

Og når får, mot alle odds, en leilighet i England osv., og skriver masse brev og e-poster, til forskjellige departementer, og SMK, osv., og ingen leer en finger for å hjelpe.

Altså, hvis dem har brukt meg som noe spion-greier, så burde dem vel ha sagt fra, og forklart meg hva jobben min var, og hvem jeg kunne kontakte, og som var oppdragsgiver da.

Jeg aner jo ikke en dritt om det her.

Og nå mistenker dem vel at jeg ikke er Erik Ribsskog da, siden dem ikke leer en finger for å hjelpe meg, og jeg kødda med daglig, og sikkert forsøkt drept av diverse briter og scousere osv, i noe game of life, eller hva søren det er dem driver med.

Men siden dem ikke har gitt meg noen kontaktperson, eller forklart meg hva jobben min er, så er jo det helt tydelig, at dem bare har satset på å ofre meg da.

Hvis dem vil unngå sånne situasjoner som det her, hvor dem tydeligvis er usikre, på om jeg er meg selv eller ikke da, så burde dem søren meg utruste sånne vanlige folk dem bruker som spioner, med kontaktpersoner og arbeidsoppdrag da.

Sånn at man unngår sånne idiotiske situasjoner som det her.

Jeg er lojal mot Norge, og har ikke noe interesse av å skade landet, men jeg skjønner ikke hvem det er jeg kan stole på, når myndighetene driver å ofrer meg og bruker meg som spion/'target guy' mot mafiaen da, som tydeligvis ikke er ment å overleve.

Hvordan kan jeg stole på myndighetene da?

Det står ikke noe i avisene om det her mafiagreiene.

Og hvordan kan jeg vite at myndighetene ikke er innblandet selv da?

Det er derfor jeg spørr om informasjon og råd, fordi jeg vil gjerne først vite hva som foregår, og få noe råd, før jeg bestemmer meg om jeg skal spørre om mer hjelp osv.

Jeg er redd for at hvis jeg spørr myndighetene om hjelp, så vil de bare umyndiggjøre meg, og si at jeg ikke klarer meg selv, og sikkert kvitte seg med meg, som tydeligvis har vært meningen hele tiden, siden dem bare har jaget meg rundt som en 'target guy'/spion, og ikke gitt meg noe informasjon om hva dem vil jeg skal gjøre, og heller ikke noen kontaktpersoner, som forklare meg det her, og som jeg kunne ha avtalt diverse ting med på forhånd, og som jeg kunne kontaktet nå, som det tydeligvis er helt kaos.

Nå vet jo ikke jeg akkurat hva det er som foregår, om jeg har skjønt det her med target guy/spion, men noe er det i hvertfall.

Og det virker som det er helt kaos blandt myndighetene i Norge, siden ingen sier en dritt til meg, om hva som foregår, og siden ingen leer en finger, eller bryr seg det grann, om mine rettigheter, som norsk statsborger og også menneskerettigheter da.

For menneskeofring, det er ikke ok ifølge menneskerettighetene, for dem har jeg drivi og lest igjennom og det står det ikke noe om der.

Og menneskerettighetene, er universale, det betyr at de gjelder alltid og at de gjelder for alle.

Hvis myndighetene har problemer med det her med hva menneskerettighetene sier, så får de heller ta det opp med FN, som har utarbeidet de her menneskerettighetene, og ikke la den misnøyen dems gå ut over meg.

Sorry at jeg ikke er så fornøyd, men jeg synes den hersjinga her er langt over grensen.

Jeg har avtjent 12 måneders førstegangstjeneste, og blitt overført til HV, etter det, og har vært på en rep i hæren, og ca. tre reper eller noe i HV.

Så jeg kan ikke se at noe sånn spiontjeneste står forklart noe sted, jeg har ikke fått noe innkalling til det.

Så det greiene her, det forstår jeg ikke noe av.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter