Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. mars 2008

Arvato. (In Norwegian).

Ok, jeg får forklare om Arvato da.

Arvato, for meg, var et sted å jobbe, sånn at jeg tjente nok, til å få penger til å leve, mens jeg prøvde å finne ut hva som foregikk i Norge.

Jeg viste ikke så mye om hva som foregikk i Liverpool, men jeg tenkte jeg fikk prøve å rydde opp i problemene i Norge først, før jeg lagde noe surr i England.

Så da ble det sånn at tankene mine var mest i Norge, og jeg var redd for å blande inn flere folk i problemene som var fra Norge, i tilfelle dem også kunne ha forgreninger til England på noen måte.

Siden jeg ikke skjønte meg på de her problemene, og Kripos aldri sa et knyst, når jeg ringte, og svarte heller ikke på e-poster.

Og jeg fikk rare telefoner, som gjorde meg bekymret for famlilie og venner.

Så det var først og fremst dette jeg tenkte på når jeg jobba på Arvato.

Før det ble så ille å jobbe der pga. team-leaderne osv., og jeg trengte mer penger til husleie, så jeg måtte prøver å få TL-jobb, og prøve å få kontroll på hva som skjedde på jobben, for å unngå å bli mobbet/jobbet ihjel.

Så da begynte jeg å spørre masse om jobben og organisasjonen på Arvato osv.

Men det var for å bli forfremmet, for å få høyere lønn, siden jeg hadde høyere husleie.

Og også for å prøve å overleve det sterkt forværrede arbeidsmiljøet, fra juni/juli 06.

Etter at de to team-leaderne slutta.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter