Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 2. mars 2008

Siden (tanke) politiet ikke hjelper. (In Norwegian).

Og søstra mi ringte, så jeg ringte tilbake etter jobben en dag.

En seinvakt.

Og hadde jeg jobba sammen med to norske og ei svensk dame.

Og da ringte jeg søstra mi etter jobben, for utafor der, så er det ikke så mange som hører.

For i resten av byen var det flere ører virka det som.

Og da gikk jeg over veien der, som er nesten som en motorvei, mens jeg prata i telefon, og jeg måtte nesten gå etter de andre på jobben, ellers så hadde det vel ikke blitt så gøy å jobbe der.

Men jeg vet ikke om det ble oppfattet noe galt jeg, at jeg kanskje overhørte et ord som søstra mi sa, fordi jeg måtte se om det kom noen biler når jeg gikk over veien.

Men det virka nesten sånn.

Men hvis man blir spionert på hele tida, så er jo ikke det på samme måten som at man ikke blir spionert på.

For da trenger man jo ikke tenke på hvor man er når man ringer osv.

For da er det jo uansett ingen som bryr seg.

Ikke det at jeg skjønner hvorfor folk skulle bry seg.

Men det virker nesten sånn noen ganger.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter