Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. mars 2008

Grandiosa XIV. / Krig i Norge 56. (In Norwegian).

[rediger] Klage på bruker Harrywad
Jeg vil gjerne klage på denne brukeren. Jeg mener brukeren forsøker å diktere, sensurere og sabotere innholdet, på en artikkel som brukeren har skrevet han ikke interesserer seg for. Brukeren dukket også opp, uten foranledning, på min diskusjonsside, i desember, og tilbød seg å samarbeide med meg om et prosjekt. Jeg foreslo Grandiosa-artikelen. Brukeren sa han ikke var interessert i Grandiosa. Og nå dukker han opp, og skal diktere og sensurere og sabotere for innholde i Grandiosa-artikkelen. Jeg mener dette er folkeskikk av et slag som ikke hører hjemme noen steder. Og synes også brukeren forfølgerer meg rundt på Wikipedia, og er kun interessert i Grandiosa, når jeg bidrar der. Jeg finner ikke noen grunn for at brukeren skal være så interessert i meg. Jeg synes det er for ille, at man ikke skal kunne få være i fred, å bidre på artikklene, uten å bli forfulgt og trakassert og sabotert for hele tiden. Jeg legger ved denne diffen: [3]. Og her er linken til diskusjonssiden, hvor man kan se brukerens flertallige, gjentatte avsporinger: [4]. Så jeg håper det er mulig å sperre brukernavnet til denne brukeren, slik at man slipper å bli forstyrret av sensurering, mobbing og sabotering, når man ønsker å komme med bidrag til artikkelene på Wikipedia. Håper dette er i orden. Med vennlig hilsen Johncons 19. mar 2008 kl. 23:15 (CET)

Wikipedia er stort, finn deg en annen artikkel hvor du kan bidra! 89.8.48.188 19. mar 2008 kl. 23:20 (CET)
Bidra andre steder enn så lenge, la artikkelen få hvile litt. Er ting som trenger mer oppmerksomhet enn pizzamerker. Flums 19. mar 2008 kl. 23:26 (CET)
Johncons: Alle brukere har full anledning til å redigere på andres artikler, også Harry Wad. I den grad Harry har redigert på artikler som du også har bidratt på har Harry sikkert hatt grunn til det. I steden for å sutre og anklage andre brukere bør du gå i deg selv. Det er dårlig takt og tone å bruke Tingets plass på å klage på andre brukere. --Finn Bjørklid 19. mar 2008 kl. 23:33 (CET)
Jeg mener ikke å sutre, men når brukeren først dukker opp på min diskusjonsside, og skriver at han ikke er interessert i Grandiosa, og så dukker han opp på Grandiosa-artikklen alikevel, og skal sabotere og sensurere der. Hva skal jeg gjøre da? Da er det jo brukeren som følger etter _meg_ da. Han har jo ikke interesse av artikkelen, men å mobbe meg. Da hjelper det jo ikke å skrive om noe annet da. Så jeg lurer på hva man skal gjøre da. Men takk for svar til alle som har svart. Med vennlig hilsen Johncons 19. mar 2008 kl. 23:48 (CET)
Enig med det siste punktet i Finn Bjørklids innlegg. Anbefaller likevel at Johncons bruker en av malene {{Under utvikling}} {{Arbeid pågår}} mens han utvikler artikkelen. Da har normalt andre erfarne brukere en plikt til å respektere arbeidet i større grad, og vente med å gjøre endringer til disse er fjernet. Mvh Beagle84 19. mar 2008 kl. 23:40 (CET)
Enig med både FInn og Beagle, bare man ikke bruker disse taggene over lang tid uten serlig utvikling... Flums 19. mar 2008 kl. 23:43 (CET)
Nå er jeg litt inhabil, men jeg vil bare presisere at jeg aldri har redigert eller skrevet noe i den artikkelen, bare kommet med forslag på diskusjonssiden. Dette kan alle lese fra historikken til artikkelen.--Harry Wad (HTM) 19. mar 2008 kl. 23:47 (CET)
Ja du avsporer hele tiden, og prøver å sensuere. Og du har skrevet på min diskusjonside (som du dukket opp på, uten noen foranledning), at du ikke var interessert i Grandiosa. Alikevel så forfølger du meg der, og saboterer og sensurer tre måneder etterpå. Jeg synes det er utenfor all folkeskikk. Det hører ikke hjemme noen steder under oppførsel. Og jeg betviler motivene dine. Med vennlig hilsen Johncons 19. mar 2008 kl. 23:50 (CET)
For meg blir det galt å lese om ordene som sensurere når han bruker (helt korrekt) diskusjonssiden istedet for å bare endre ting du skriver. Man trenger ikke be om lov for å "dukke opp" på noen diskusjonsside. Ingen innlegg er mer overraskende enn andre på diskusjonssiden din. Gå i tenkeboksen. Jeg betviler ikke hans motiver. Flums 19. mar 2008 kl. 23:54 (CET)
Dette er tøys og tull fra Johncons' side. «Sensur», «mobbing» og «forfølgelse» er ord som har absolutt ingen rimelig relevans i denne sammenhengen. Derimot har Johncons selv en lang historie med forfølgelsesvanvidd. Han er blokkert fra engelske Wikipedia og tidligere kjørt den samme tullete historien her på Wikipedia om at han blir «forfulgt». Ingen andre har sett det samme. Derfor har det heller ingen hensikt å kaste bort Tingets tid og plass på dette. --Finn Bjørklid 20. mar 2008 kl. 00:00 (CET)
Du blander kortene, og snakker på vegne av alle. Du får ta en sak av gangen her. Du generaliserer og du sier jeg prater 'tull'. Du får passe deg litt, du har ikke lov å kategorise folk på den måten. Det er mobbing og trakassering. Det er et lovbrudd. Og vil også så tvil om dine motiver, når du opptrer på en slik måte, at du må ty til lovbrudd. Med vennlig hilsen Johncons 20. mar 2008 kl. 00:05 (CET)
Altså du skriver 'forfølgelsesvanvidd'. Det er lovbrudd å skrive sånt om andre. Det er mobbing/trakassering. Det er ikke lov i følge loven. Så jeg skal vurdere å gå til rettslige tiltak, for dette er veldig langt utenfor akseptabel oppførsel. Så det vil gjerne poengtere, at jeg ikke godtar slik oppførsel. Så det vil jeg gjerne ha meg frabedt! Med vennlig hilsen Johncons 20. mar 2008 kl. 00:08 (CET)

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Tinget#Klage_p.C3.A5_bruker_Harrywad

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter