Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. mars 2008

Grandiosa XVII. / Krig i Norge 59. (In Norwegian).

[rediger] Sensur-kampanje på Wikipedia?
Jeg lurer fram nesa en gang til jeg. Jeg skjønner det at man skal ta alt i beste mening, så jeg nevner ikke noe navn her. Men nå virker det for meg, som at det kan være en sensur kampanje, som inkluderer Orkla og jeg mistenker også muligens brukere her på Wikipedia, at muligens kan være involvert, uten at jeg skal nevne navn, siden man skal ta alt i beste mening. Og også brukeren Flums, mistenker at jeg er medlem av 'et hemmelig organ'. Jeg lurer på om Orkla har ringt Wikipedia, og sagt at jeg er medlem av et hemmelig organ, for å sensurere Granidosa-artikkelen. Så jeg vil bare spørre om hvordan man skal gå fram da. For slike sensur-kampanjer og beskyldninger hører ingen steder hjemme i et demokratisk samfunn. Her er sitat og link om sensureringsforsøket fra Orkla og beskyldningen:

'[rediger] Dine redigeringer på Pizza Grandiosa Det er ikke ønskelig fra Orkla Food (Stabburets eier) at du bidrar på artiklene om Pizza Grandiosa. Flums 20. mar 2008 kl. 00:24 (CET)

Vil forøvrig så uhyre sterke tvil om dine motiver her på Wikipedia. Kan det være du jobber for et hemmelig organ? Flums 20. mar 2008 kl. 00:29 (CET)'

[5]

Så jeg ville bare bringe lys over dette, fordi det her synes jeg er alvor. Og jeg tar gjerne i mot feedback om hvordan jeg burde forholde meg til dette. Og jeg håper jeg kan få hjelp til dette, for dette synes jeg er alvorlig. Så jeg håper Wikipedia tar dette alvorlig. Med vennlig hilsen Johncons 20. mar 2008 kl. 00:45 (CET)

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Tinget

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter