Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 9. april 2008

Harry Wad jobber i 'Koordinatoren'. Ansvarlig redaktør er Liv Wenger. (In Norwegian).














Harry Wad har drevet å forfulgt og trakassert meg og kommet med trussler de siste månendene på Wikipedia, og nå på Facebook.

http://www.blogger.com/posts.g?blogID=407973739067553285&searchType=ALL&txtKeywords=&label=Trakassering+Harry+Wad

Jeg prøvde å ringe mobilnummeret til Harry Wad, men ingen svarte.

Jeg tenkte, at siden det virket for meg, at denne trakasseringen til Harry Wad, var så systematisk, så tenkte jeg at det kanskje kunne være noe i forbindelse med jobb, siden han virker så ivrig, og det kan virke for meg at det er noe som foregår i Norge, siden Kripos, Justisdepartementet og SMK med flere, ikke svarer på e-poster osv.

Så jeg prøvde å søke opp Ansvarlig Redaktør på gule sider/telefonkatalogen online:














Og da kjente jeg jo igjen adressen, siden jeg nettopp hadde søkt opp Harry Wad, for å sjekke at det telefonnummeret som stod på han på Wikipedia, var registrert på det navnet.

Men han svarte jo ikke på mobil.

Men da så jeg at ansvarlig redaktør, hadde samme adresse.

Så da ringte jeg fasttelefonnummeret.

Og da svarte en kar, eller 'kar', han hadde veldig lys stemme.

Da spurte jeg om han var Harry Wad.

Og det sa han at han var.

Og jeg spurte hvorfor han trakasserte meg på Wikipedia og Facebook.

Så sa han at han ikke gjorde det.

Så jeg, at min mening var at han gjorde det.

Så sa han, at min mening det dreit han i.

Da bare la jeg på, for jeg synes han var jævlig uhøflig.

Men jeg sa ikke noe mer, jeg holdt på si noen gloser, men jeg gadd ikke, jeg bare la på.

Så sånn var det.

Skal jeg se om jeg finner ut hvor han luringen bor da, siden han sa jeg gjerne kunne ta en tur.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter