Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 11. juni 2008

Hvorfor er Lidl-systemet så lukket? (In Norwegian).

Jeg har jo jobbet i dagligvarebransjen (Rimi, OBS og CC Storkjøp i Drammen), i en 15 års tid, før jeg flyttet til utlandet i 2004.

Så jeg fulgte med ganske bra, da Lidl etablerte seg i Norge, for noen år tilbake.

Og det var mye oppmerksomhet rundt det faktumet, at Lidl-systemet var så lukket.

Pressen hadde problemer med å få kommentarer, og man får ikke oppgitt e-postadresser osv., når man ringer de.

Det siste har jeg opplevd selv, da jeg ringte Lidl i England, tidligere i dag, i forbindelse med en klage.

Nå har jo Lidl forsvunnet fra Norge igjen, av en eller annen grunn.

Men spørsmålet jeg lurte på, det er vel mer, hva er grunnen til at Lidl har et såpass lukket system, i forhold til pressen og utenforstående?

Er det for å beskytte butikkene for å bli tatt over av mafia/mob. osv?

Eller er det noe lugubert med Lidl-kjeden?

Ikke vet jeg.

Men jeg har jo merket noe av det samme, når jeg i forbindelse med jobben min som Company Researcher, for et britisk firma, som var en jobb jeg var heldig å få, (jeg fikk ikke svar på de andre jobbene jeg søkte), etter at jeg ble 'constructivly dismissed', fra jobben min på Microsofts skandinaviske produkt-aktivering, i Liverpool, (drevet av Arvato Services Ltd), i 2006.

I forbindelse med den Company Researcher jobben, så har jeg merket det, at danske firma, de skriver veldig sjelden navnet på medarbeiderne, på websidene til firma.

Kan dette være grunnet noe av det samme, som er grunnen til at Lidl kjører et såpass lukket system for innsyn?

At bedrifter er sårbare for å bli infiltrert av diverse lokal mafia/mob, hvis de er uforsiktige, og oppgir navn på medarbeidere, til utenforstående?

Jeg har hørt selv, at det er mafia i Norge.

Jeg lurer på, til og med, om jeg har noen i familien min, etter at jeg har vært i utlandet noen år, og har fått tid å tenke tilbake på ting som har foregått.

Så jeg lurer på om hvorfor Lidl forsvant fra Norge også.

Og hvorfor det var så vanskelig for dem å få etablert seg i Oslo f.eks.

Jeg skal ikke gi noen fasit-svar her.

Men jeg ville ikke sett bort fra at dette kunne ha vært noe i forbindelse med at det er mye mafia osv. i Norge.

Det er i hvertfall sånn jeg synes det kan virke.

Men det er sikkert folk som vet mer om dette enn meg.

Men i allefall, så tenkte jeg at jeg kunne skrive om dette, siden jeg begynte å fundere litt på dette temaet nå.

Så får man håpe at det er i orden.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter