Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. juli 2008

Da jeg begynte å studere osv., i 2002. (In Norwegian).

Da jeg begynte å studere igjen, i 2002, så var det i samråd med fastlegen min.

Jeg var veldig overarbeidet, etter mange års nesten slavearbeid, på luselønn, må man vel nesten si, i Rimi, så jeg, ville gjerne ha en ny karriære da, og bli fri fra Rimi åket, må jeg vel nesten kalle det.

Så da tror jeg han legen synes det var en bra ide, at jeg begynte å studere igjen osv.

Søstra mi, hadde fortalt meg, at hun hadde noen venninner, som hadde fått ny utdannelse, på atføring osv., av noe lege da.

Men selv om jeg var veldig sliten og overarbeidet, fra Rimi, så klarte jeg ikke å få meg til å tigge legen om noe sånt.

Men jeg lagde en plan da, mens jeg var sykmeldt, at jeg kunne begynne å studere igjen, fra høsten.

Og få datautdannelsen min i orden.

Jeg hadde jo mange godkjente fag fra datahøyskole fra før, fra begynnelsen av 90-tallet, så da kunne jeg, roe ned litt, og også ha litt fritid osv., og komme meg igjen fra denne slavedriften, fra Rimi, vil jeg kalle det.

Og det husker jeg, at legen var enig i, at det hørtes fornuftig ut osv.

Så da ble det sånn.

Men jeg jobbet noen måneder på våren, på Rimi Langhus, før jeg sluttet.

Og om sommeren, så jobbet jeg på Rimi Bjørndal, når Irene hadde ferie.

Og da dro han ambulerende der, til Trondheim, så da var jeg alene om å lede Rimi Bjørndal, noen uker, sommeren 2002, mens Irene hadde ferie da.

Så begynte jeg å studere.

Men sånn som jeg har skjønt det nå, så har politiet, eller noe sånt, torpedert studie-planene mine, og brukt meg som noe 'target-guy', eller 'drone', mot noe mafia, eller hvem vet hva, og har ødelagt studie-planene mine.

For jeg ville da gått ut fra datahøyskole, eller HiO da, sommeren 2005, med en bachelor informatikk.

Og da var arbeidsmarkedet veldig bra for folk med slik utdannelse.

Og da ville jeg nok ha fått en veldig bra jobb.

Men istedet så har politiet, eller hvem det er, bare tulla med meg, og risikert livet mitt, eller prøvd å drepe meg, eller hva de har.

Jeg mener at hvis de skal tulle sånn med folk, så må det være frivillig og avtalt i såfall.

Man kan ikke bare ta en person, mot den personens vilje, og tulle rundt med den, og ødelegge livet, og bruke som 'target guy' og 'drone', og det som er.

Det er fascistisk, og usivilisert og inhumant, mener jeg.

Så om politiet har tatt myteri, og nå er en gjeng med fascister, som ingen har kontroll på.

Hva vet jeg.

Det er mulig.

Jeg ville i hvertfall ikke sett helt bort fra det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter