Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 31. juli 2008

Var 'sex-maskinen' Giske der, mannen som tar 'en Søviknes hver jævla natt', ifølge en leser-kommentar under en annen artikkel. (In Norwegian).

PINE: De to 19 år gamle jentene i Pleasure Pain slukte flammer og stakk seg selv med nåler på Huldrascenen i går kveld. Til både begeistring og avsky blant publikum.
Foto: SVEINUNG U. YSTAD

Badestamp, burlesk og blod

Festen er i gang på Storås.

JONAS SKYBAKMOEN
jsk@dagbladet.no

KLARE FOR FEST: Kirsty Kristiansen (20) og Reggae Berger (21) har tatt turen fra Borlänge i Sverige til Storås i Meldal.
Foto: SVEINUNG U. YSTAD

(Meldal/Dagbladet.no): I dag åpner den femte Storåsfestivalen i rekken - men allerede i går kveld var flere tusen festivalgjengere tilstede på den mer eller mindre offisielle tjuvstarten.

SOSIALT: - Det er fint å bli kjent med folk. Og så kommer jo Lee Perry, sa Kaia Edvardsen (17). Her med venninna Marianne Salvesen (17).
Foto: SVEINUNG U. YSTAD

Emneord

storåsfestivalen 2008

Meldal, Norge

annonse

annonse



- Jeg har vært på fem eller seks festivaler i sommer, og på alle går det rykter om hvor bra Storåsfestivalen er, sier Reggae Berger (21) fra Borlänge i Sverige.

Lavere billettsalg
Sammen med venninna Kirsty Kristiansen (20), også hun fra Borlänge, er han på Storåsfestivalen for aller første gang.

Og da Dagbladet.no møtte de to på campen i går ettermiddag, hadde svenskene allerede rukket å sjekke ut selve kjennetegnet på skogsfestivalen - nemlig badestampen.

I dag klokken 15.30 holder festivalen offisiell åpning, og det er ventet et jevnt tilsig av musikk- og festhungrige mennesker utover formiddagen.

Billettsalget til årets Storåsfestival har likevel gått noe tregere enn tidligere år:

Festivalledelsen regner med nær 8000 mennesker per dag, opplyser gründer og PR-sjef Sveinung Sundli. Noe som er omtrent 3000 færre enn i fjor. Men festen i går kveld var det likevel ingenting å utsette på.


Nåler og blod
Det kunstneriske programmet ble avsluttet av performancegruppa Pleasure Pain like før midnatt.

Og den unge Hamar-duoens noe
alternative blanding av lettkledd burlesk og blodig selvpining, vakte både begeistring og avsky blant de rundt 200 som hadde tatt turen til Huldrascenen.

Først lot Janne Norstad (19) og Lola Ameli Martinez (19) plagg for plagg falle - kanskje til størst begeistring for den mannlige delen av publikum, som responderte med tilrop og jubel.

Deretter tok jentene en kort pause - bare for å vende tilbake med et enda drøyere repertoar:

Norstad hoppet i knust glass, surret seg inn i piggtråd og stakk lange nåler inn i begge kinn. Og makkeren Martinez lot de spinkle overarmene sine få den samme brutale nålebehandlingen.


Festen fortsatte
Kvelden for øvrig forløp ikke like blodig. Det kritikerroste bandet Real Ones fra Bergen bidro med allsangvennlige popmelodier allerede rundt klokken 18.

Den svenske indiegruppa Hästpojken var siste musikalske innslag like etter klokken 22. Og etter burlesk og selvpining på Huldrascenen, fortsatte den høylytte festen inne på campingområdet.

I kveld spiller blant annet amerikanske Drive-By Truckers, og svenske Lars Winnerbäck.

Les også

TODELT: Lola og Janne begynte med burlesken.
Foto: Sveinung Uddu Ystad

Twingly bloggsøk

Legg link til bloggen din her

Slik gjør du det

Publisert torsdag 31.07.2008 kl. 01:58, oppdatert 09:53

Oppdater, vis skjulte eller sorter:

Top of Form


Bottom of Form

Kommentarer (20)

Neste »

« Forrige

1

2

0

anbefalinger

Bra!

Var 'sex-maskinen' Giske der, mannen som tar 'en Søviknes hver jævla natt', ifølge en leser-kommentar under en annen artikkel.

Skrevet av cons 31.07.2008 kl. 10:34

Ingen bilder av Giske?

Hva har skjedd?

Er ikke dette i Tønsberg?

Kanskje Tønsberg er et ordentlig sted da, siden ikke Giske turte å dra dit, hvem vet.

Det finnes nok være byer, enn Norges eldste by.

Hvis jeg ikke driter meg ut, og blander med en annen festival da, det er mulig.

Det var forresten noen som sa, at Giske tuller med alle fjortisene, når han går på festival, og var en sex-maskin, til og med, ble det sagt i en annen debatt her.

Jeg skal se om jeg finner noen linker.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/07/dette.html

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/07/hva-er-galt-med-litt-kos-da-skrevet-av.html

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/kultur/2008/07/31/542240.html#comments

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter