Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 15. juli 2008

Politisk sensur i Danmark? (In Norwegian).

Politisk sensur fra BT?

Hei,

hvorfor ble mitt nick, johncons, sperret.

Og hvorfor ble den tråd, om Stolbergs legning, slettet?

Og også den tråd, om Mette-Marits sex-video.

Jeg mener at det kan være en politisk sikkerhets-risiko, forbundet, med, om fremmede makter, har noe på Stoltenberg, eller kongehuset.

Så jeg synes det som skjedde, at jeg ble kastet ut (smidt ut).

Og at de tråder ble slettet.

Jeg synes dette minner litt om politisk sensur.

Er ikke BT tilhenger av yttringsfrihet?

Jeg forstår ikke, at man bare uten videre, kan slette og sensurere debatten, på en slik måte, om viktige politiske tema.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Erik Ribsskog d. 15/07/2008 Kl. 14:03

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter