Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. august 2008

Jeg får aldri lov å være med i det gode selskap. (In Norwegian).

Andreas Misund Berntsen

Add as Friend

Today at 4:11pm

Report Message

Hei,
kanskje frimerker bare ikke var din ting. Hadde det være et kall ville du vel begynt din egen frimerkeklubb, og reklamert for de nest rikeste på Torstrand. Selv der må det vel ha vært andre sønner av fedre som eide butikker.

Strilene dukker opp med jevne mellomrom de. Det går jo sport i å se ned på strilene, på samme måte som andre tettsteder ser ned på mindre tette steder. Jeg personlig har lite imot striler.

Paraplyautomater har vi, så vidt jeg husker, på Torgallmenningen. Paraplyautomater, tiggere, og selgere. Det hadde vært greit om tiggerene kunne ha satt opp sine egne automater, eller i det minste lært et instrument. Det samme gjelder forsåvidt også selgerne.

7-eleven har vi noen av ja. Jeg er usikker på når de kom, men regner med det er en stund siden nå.

Skipet kom vel heller til Bjørgvin, og om man kan karakterisere svartedauden som lureri så får vi vel si det. Om du er i byen er "Statsraad Lehmkuhl" et fint skip å besøke, men turene går vel stort sett på tidlig-/midtsommeren.

Jeg mener å huske navnet rakettis, men ikke mye utover det. Om du tar google til hjelp burde det være mulig å løse mysteriet, vil jeg tro.

Forumet er forsåvidt artig nok det, men nye medlemmer vurderes mest etter evne til å bidra på forumets hovedfokus. Ikke at det vi skriver er så hemmelig, men jeg er vel litt skeptisk til at du ikke bretter ut om det som står der, slik du ser ut til å gjøre om det meste annet som opptar deg.

Det er vel sunt å være litt skeptisk.


Mvh,
Andreas

Erik Ribsskog

Today at 4:14pm

Hei,

ja hvis det skal være på den måten så.

Da får dere ha den hemmelige mote-klubben deres i fred for meg.

Så får dere ha lykke til med de nye høstmotene osv.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bottom of Form



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter