Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. august 2008

Bruker politiet labler? (In Norwegian).

Bruker politiet labler, altså at de putter personer i boks.

F.eks. så jobber jeg hjemmenfra, så da er jeg kjedelig, siden jeg sitter mye hjemme, og jobber med jobben min, bloggen, og ca. 50 klagesaker, siden jeg blir tullet med, av alt som heter myndigheter.

Men hva med folks rettigheter, sier jeg.

Putter politiet meg i boksen kjedelig, eller nerd, så kan de tulle med meg som de vil da?

Jeg lurer litt på om det er noe slikt som foregår.

At politiet, eller noen andre, driver å pønsker på meg, på en måte ala det jeg nevnte nå.

For noe underlig er det som foregår.

Men det blir vel kjedelig å prate om rettigheter hele tide.

Da havner man vel i boksen kjedelige personer som bare prater om rettigheter hele tiden.

Men noe har nok skjedd, fra da folks rettigheter ble påtenkt, og frem til dags dato.

Men hva, det må man ikke spørre meg om.

Men det er kanskje noen andre som vet det.

Det får man håpe.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter