Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. august 2008

Det kom et skip til Bjørgvin. (In Norwegian).

Andreas Misund Berntsen

Add as Friend

Today at 10:14am

Report Message

Hei,
forumet er i grunn ikke av de svetteste, på samme måte som gutterommene som brukes av frimerkeklubber, men det er mest for spesielt interesserte.

Jeg flyttet til Bergen for noen år siden, og for å være ærlig er jeg ikke noen ekspert på buekorpset, men
http://no.wikipedia.org/wiki/Buekorps ser ut til å forklare det ganske grundig. Det er betryggende at de passer på, om vågen skulle bli dekt av is.

På 17. mai kan man si at vi har buekorpsene i tillegg, og ikke i stedet for andre ting, som flagg. Jeg har ikke sett togene i andre byer på ganske mange år, men jeg vil tro vårt er bra og variert. For min del er det nok med en gang i året.

Det med trønderne har nok med fotball å gjøre ja. Jeg kjenner ikke til vinn/tap statistikken lagene i mellom, men både bergensere og trøndere er over gjennomsnittet bråkete, så det er vel egentlig bare å be om trøbbel når de samles.


Mvh,
Andreas

Erik Ribsskog

Today at 10:52am

Hei,

vi satt i stua til Atle Farmen og dem, og det tror jeg må ha vært en av rikeste familiene på Torstrand, for de hadde til og med egen fotballbane.

Så det var kanskje derfor jeg ikke fikk være med, for han Jacob var vel sønn av en advokat, eller noe, og han Atle Farmen og de, hadde en butikk i hvertfall, og som sagt fotballbane.

Og nå er jo jeg snart 40 år, så det her var i 1978, vil jeg tippe, og da var ikke frimerkesamling for spesiellt interessert.

Men dette er vel før din tid, men du kan jo høre med faren din f.eks., kanskje han husker fra 70-tallet.

Ja da får dere vel strilene på besøk da, hvis Vågen blir dekket av is?

Strilene er kanskje norske de?

Og ikke fra Bergen?

Æ kommer ikke fra Bergen, eg e stril?

Nei nå blir dette tøysete.

Jeg tenkte jeg skulle sjekke om det var riktig at dere har paraply-automater, på Danmarks-plass, eller hva det heter, hvor man kan kjøpe en paraply, for en 50-lapp?

Har dere fått 7-eleven butikker i Bergen nå da, jeg hørte de var fraværende, på slutten av 90-tallet.

Og mer da.

Jo, det kom et skip fra Bjørgvin, heter det.

Kan det ha vært noe lureri med det skipet tror du.

Det skipet kom kanskje før Bergen ble Hansa-by?

Jeg la merke til at du svarte ikke på det, om Bergensere synes de er en tysk Hansaby enda.

Det bergenske ølet, heter jo Hansa enda, så det er defor jeg lurer.

Jeg kom på mer fra 70-tallet, og det var en gang jeg var sånn 3-4 år kanskje, så dro fattern med meg og søstra mi, på noe ferie til Vestlandet, og da hadde de noe som het rakett-is, og det tror jeg ikke var så langt fra Bergen.

Men du husker sikkert ikke så langt tilbake, at du husker hvilken isfabrikk, som hadde rakettis?

For da hadde det kanskje gått ann å funnet ut hvor vi var på ferie.

Men det får bli nok tørrprat.

Hvis det er noe artig på det forumet deres, så kan jeg jo sjekke det ut, hvis det ikke er noe lureri mener jeg.

Jeg har blitt litt skeptisk av meg, i det siste.

Men vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter