Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 30. august 2008

Mer fra Aftonbladets forum: Man blir behandlet som en kasteball. (In Norwegian).

Sv: Trafikering av nordiske jenter til UK etc
Joda, det er nok riktig.

Jeg har ikke godtatt, å ikke få hjelp.

Så jeg har kontaktet Spesialenheten i Norge, politidirektoratet, justisdepartementet, statsministerens kontor, og sivilombudsmannen.

Men nå har det låst seg, hos sivilombudsmannen, som virker å være mer lojal, overfor myndighetene, enn ovenfor vanlige folk.

I Storbritannia, så kommer jeg heller ingen vei.

Jeg har tatt det med politiet, IPCC, og Ministry of Justice.

Men nå sier Ministry of Justice, at IPCC og politiet ikke sorterer under dem.

Så man blir behandlet mer som en kasteball, av offentlig forvaltning og politi, når man er en vanlig person, som har fått problemer med kriminelle, synes jeg det virker som.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Av johncons (idag kl 5:47)

Sv: Trafikering av nordiske jenter til UK
Knepigt egentligen..beror det på vem man pratar med i det yrket- kan det vara så?
Av HumlAnz X (idag kl 4:55)


Sv: Trafikering av nordiske jenter til UK etc
Jada, jeg har forklart alt jeg vet, til politiet i både Norge og England.

Men de er ikke interessert i å engang ha en dialog.

Og de vil heller ikke gi råd eller informasjon.

Av johncons (idag kl 0:51)

http://forum.aftonbladet.se/thread.jspa?messageID=987052󰾬

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter