Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. november 2008

Bilderberger-styrte aviser. (In Norwegian).

InRock, 47 år, Idag 15:32
Om vi bildar vår verklighet från massmedia missar vi målet. De flesta tidningar och TV-stationer ägs eller kontrolleras av människor vi inte ens känner till namnet. I pappersexpressen fanns inte ens en urvattnad artikel om Lissabonfördraget. Inget konstigt med det då dess ägare får sina instruktioner på Bilderbergmöten. Skulle tro att det även gäller denna tidning så man får vara glad så länge det går att skriva kritiskt om de mörkermän som kontrollerar "den fria världen". Det finns mycket info på internet som är tillförlitlig och väl dokumenerad. Vakna eller bli slav till Elitbankirerna som styr.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3819992.ab

Expressen, i Sverige, er Bilderberger-styrt, skrives det her.

Han skriver at han også mistenker at Aftonbladet er Bilderberger-styrt.

Det tror jeg kan stemme.

For Aftonbladet er jo eiet av norske Schibsted.

Som også eier VG og Aftenposten.

Og de virker å være New World Order-aviser, eller Bilderberger-styrt, for meg ihvertfall.

Så det tror jeg nok at denne personen kan ha rett i.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter