Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. november 2008

Svenskene klarer ikke å lage flyene sine usynlige. (In Norweigan).



http://www.dagbladet.no/2008/11/20/nyheter/innenriks/jagerfly/3783919/

Dagbladet.no, skriver i dag, at amerikanerne, vant jagflykontrakten, fordi de klarte å lage flyene sine, usynlige for radar, noe ikke svenskene klarte, selv om de svenske flyene var mindre.

Men men.

Men med fare for å få CIA på døra mi her i Liverpool, så synes jeg amerikanerne driver med så mye rart, som ligner mer på magi, enn vitenskap.

Jeg skrev f.eks. her om dagen, om atombomben og dommedagsklokka, som man vel kan si høres litt rart ut, med at de som driver å stiller dommedagsklokka, er det samme atomfysikerne, (eller var ihvertfall de samme), som hjalp til å utvikle atombomben, etter 2. verdenskrig.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/11/e-mail-to-kennette-benedict-executive.html

Nå er jo Sverige arvefienden til Norge, så det er jo ikke sånn, at jeg er noen stor fan av Sverige, sånn instinktivt.

Men, hva skulle jeg skrive, jeg synes nok at amerikanerne driver med litt mye rart.

Jeg mener, de klarer ikke å lage biler som selger.

Men de klarer å få atomet, verdens minste ting, til å lage verdens største eksplosjon.

Og de klarer å få flyene sine usynlige, ihvertfall for radar.

Og atomkraft kom vel fra USA og, vil jeg tippe(?)

Dette er jo ting som høres mer ut som magi, enn vitenskap, vil jeg si.

Men jeg får kanskje være litt forsiktig, med hva jeg skriver på bloggen, hvis ikke, så får jeg vel CIA på døra, som jeg mistenker at jeg har fått en gang før.

Så skal jeg se om jeg klarer å finne link til det.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er link til den nevnte episoden, hvor det dukket opp en 'phoney water-inspector' her, som virka som han kunne ha vært amerikansk, mistenker i hvertfall jeg:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Phoney%20water-meter%20inspector

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter