Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 29. desember 2009

Nå må UD kalle meg for baron nemlig, siden de har kalt en pavens greve, for greve, for ca. hundre år siden. Det var artig




Google Mail - Til UD, angående baron (Adeler)-tittel










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til UD, angående baron (Adeler)-tittel











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Dec 29, 2009 at 6:20 AM




To:
post@mfa.no






Hei,

jeg ser på Wikipedia, at UD visstnok har annerkjent en Christopher de Paus, som greve, på 1910-tallet vel:



Kan dere i UD også godkjenne meg som baron da?

Min danskfødte mormor, Ingeborg Ribsskog, arvet nemlig den siste baron Adeler, i Danmark, siden han var gift med hennes tante, i 1979, var det vel.


Og de pengene gikk i helhet til min mor, Karen Ribsskog, og ble satt inn i min mors hus i Larvik, i Jegersborggate vel.

Og jeg er min mors eldste barn.

Jeg skal se om jeg får sendt med siden fra min mormors testamente.


Og jeg håper at dere ikke forskjellsbehandler, men at jeg også får lov å bli annerkjent som baron, i deres svar til meg, siden dere har annerkjent pavens greve, var han vel, Christopgher de Paus, for ca. hundre år siden.


Mvh.

Erik Ribsskog, baron Adeler







img139.jpg
839K








PS.

Her er vedlegget:

img139

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter