Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 18. desember 2010

I dag var jeg i Mandeville St., hvor jeg pleide å bo før. Jeg sjekka om det lå noen brev til meg der, (fra bestemor Ingeborg), men det gjorde det ikke

Photo 2677

Photo 2678

Photo 2679

Photo 2680

Photo 2681

Photo 2682

Photo 2683

Photo 2684

Photo 2685

Photo 2686

Photo 2687

Photo 2688

Photo 2689

Photo 2690

Photo 2691

Photo 2692

Photo 2693

Photo 2694

PS.

Da jeg bodde i 72 Mandeville St. der.

Så var det et bofelleskap der.

Hvor Melissa M'Betsa og Sarah som jobba på turistinformasjonen og Steven Norris fra Australia, og en kar fra Polen bodde.

Men, nå så var det en ung mor, i 20-årene vel, med piercing i øyenbrynet, tror jeg, (og som snakka litt sløvt vel, sånn at jeg nesten lurte på om hu var litt dopa), som bodde der.

Men men.

Jeg forklarte at jeg hadde bodd der før, og sa navnet mitt, og spurte om det var noen brev til meg.

Jeg spurte også etter hun Melissa, siden jeg ikke kjente hun som åpna døra.

Hun som åpna forklarte at hun ganske nylig hadde flytta inn der.

Og hun hadde en ung sønn vel, som også løp rundt der.

Og hu forklarte at hu hadde fått noen brev, til noen som hadde bodd der før, men hun hadde gitt dem til postmannen.

Så da sa jeg takk for hjelpen, og at jeg skulle sjekke med postkontoret da.

For jeg tenkte at det kanskje hadde dukket opp noen brev, fra bestemor Ingeborg der, eller noe, fra etter at jeg flytta hit til Leather Lane.

Men der, i Mandeville St., så var det altså ingen av de 'gamle traverne' som bodde lenger, (sånn som jeg kunne skjønne det).

Men men.

Men vi får se om jeg får ringt den tidligere husverten min eventuelt, fra da jeg bodde i Mandeville St.

Det er vel best å vente til mandag, i tilfelle dem har noe slags fridag i dag, eller noe, (siden det er lørdag).

Hvem vet.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter