Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 18. mars 2013

Noen har skrevet en oppgave, om min oldefar, Johan Ribsskog, sin yngre bror Bernhof Ribsskog, (som utarbeidet normalplanen for grunnskolen), sin tid, som lærer, i Trøndelag, før han flyttet sørover, til Oslo


oldefars bror

http://brage.bibsys.no/hint/bitstream/URN:NBN:no-bibsys_brage_4426/3/Nr%2039.pdf

PS.

Det virker som at mine tippoldeforeldre, (Johannes Olsen Ribsskog og Marta Maria Klemetsdatter Høstland), døde ganske unge:

tippoldeforeldre døde unge

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Bernhof Ribsskog sin kone, hadde forresten en halvsøster, som ble gift, med en fetter av Fridtjof Nansen, (ser det ut som):

fetter fritjof nansen

(Samme link som ovenfor).

PS 3.

Men såvidt jeg kan huske, fra å ha lest slektsforskningen, til Bjørn Ribsskog, så fikk ikke Bernhof Ribsskog noen direkte etterkommere.

Enda han vel ble veldig kjent, osv.

Så det var kanskje litt merkelig, da.

Men men.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Her er mer om dette:

slektsforskning etterkommere

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2010/05/en-oversikt-over-slekten-ribsskog.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter