Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 12. juni 2013

Og enda mer fra Facebook










Når du har bodd i dette huset, i Storgaten, på Østre Halsen, som fire-åring, (i den største delen av huset, som var ut mot Storgaten, og det var utsikt til sjøen, fra vinduene i stuen, osv). (Bilde fra Google Maps).

Når du har bodd i dette huset, i Storgaten, på Østre Halsen, som fire-åring, (i den største delen av huset, som var ut mot Storgaten, og det var utsikt til sjøen, fra vinduene i stuen, osv). (Bilde fra Google Maps).



Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · 4. juni kl. 00:08







  • Vise 16 kommentarer til







  • Carin Elisabeth Døvle Herland Da skal jeg få sjekket i Tjølling bygdebøker veldig fint hus. Artig med historie








  • Erik Ribsskog Trenger ikke å stresse for min del, da.

    Jeg synes jeg har fått vite masse nytt allerede, på denne Facebook-gruppen.

    Så jeg er fornøyd fra før liksom, for å si det sånn

    Mvh.

    Erik Ribsskog










  • Erik Ribsskog Jeg fikk en privat melding, fra en på denne Facebook-gruppen, som jeg ikke ville ha privat melding fra.

    Så jeg blokkerte vedkommende.

    Og da får jeg heller fortsetter her, tror jeg.

    Noen som vet hva min klasseforstander, (fra første klasse, Østre Halsen skole), Inger Berg Sørensen, driver med, i 'våre dager'?

    Lurer også på om noen veit hva disse heter:

    Jeg var også i bursdagen til en i klassen vår, som var en bondesønn, fra like ved Skreppestad-blokkene der.

    Du husker ikke hva han heter, tilfeldigvis?

    Jeg var også i en bursdag, hos en i klassen vår, som bodde opp en bakke, (i et mørkt hus), ovenfor fotball-banen, (ved ungdomsskolen), i Mellomhagen.

    Også var jeg i bursdagen, til en i Øvre Mellomhagen, (husker jeg), som gikk i klassen vår.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/471474256203949/604347756249931/?notif_t=group_comment_reply

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter