Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 28. juli 2014

Det var dette onkel Runar, (og faren min), foreslo at jeg skulle jobbe med, i sin tid. (Det var vel i 'Ågot-huset', på midten av 90-tallet, en gang). Men jeg hadde da fått meg lederjobb, i Rimi, og hadde bolig i Oslo, og alt i orden, liksom. Og så ville Runar, (og faren min), at jeg skulle flytte inn hos Runar og dem, og bo der som en unge, og jobbe på dette programmet, uten lønn, (før det eventuelt ble en suksess, og salget tok av). Det var ikke noe fristende for meg, og jeg hadde noen år før, (på slutten av 80-tallet), sagt til min lillesøster Pia, (på Bergeråsen), at jeg ikke syntes at jeg skyldte noen noe, etter en miserabel oppvekst, (må man vel si). Dette var et forslag, som faren min og Runar, kom med, som 'lyn fra klar himmel'. Og det var så lite fristende, at jeg gadd vel ikke å svare, omtrent. En seinere gang, (var det vel), så kontaktet min far, min butikksjef Elisabeth Falkenberg, (på Rimi Labertseter), og fakset henne noe informasjon, om en flyveleder-utdannelse, i Sveits, som han ville, at jeg skulle begynne på. Men det var også som lyn fra klar himmel, og noe som ikke interesserte meg, i det hele tatt, (akkurat som denne 'slave-jobben', hos Runar)

onkel runar

http://arkensoftware.com/

PS.

Her kan man se det, at dem nok er 'kinesere', (altså korsfarere og/eller 'demoner', eller 'tigers and dragons'), siden at logoen deres, ligner på taoistene sin jing og jang-figur, (vil jeg si):

kinesere hm

http://arkensoftware.com/_mgxroot/page_10766.html

PS 2.

Det er forresten litt rart, at dette firmaet, holder til, på St. Hanshaugen.

(Hvor jeg selv pleide å bo, (i Rimi-leiligheten min), fra 1996 til 2004).

Da jeg fikk tilbud, om å jobbe gratis, (må man vel si), med dette.

Så var det meninga, at jeg skulle bo, på et lite rom/kott, hos onkel Runar og dem, i Son.

Og så ville jeg kanskje blitt servert, noen kjedelige brødskiver, med hvitost, en gang i blant, (og ikke fått noen penger, til ting som jeg var vant til å bruke penger på, på den tida, som røyk, brus, godteri og diskotek, osv.).

Og så måtte jeg sikkert ha gjort ting, som å tørke støv og støvsuge der, (og sånn), innimellom all jobbinga.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv