Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 14. juni 2020

Og enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Velkomen som medlem!
Erik Ribsskog 14. juni 2020 kl. 17:59
Til: juridisk
Kopi: norsk@malungdom.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, Politikk Høyre , Akademikerforbundet , "sande.vgs"
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Norsk Målungdom
Date: tir. 2. jun. 2020 kl. 10:47
Subject: Velkomen som medlem!
To:


Velkomen som medlem!
Hjarteleg velkomen som medlem hjå oss! Her kjem ein liten velkomstepost. Du vil også få ein velkomstpakke med ymse tilfang og blad i posten. Lurer du på noko, er det berre å ringja til 45663473 eller senda e-post til norsk@malungdom.no.

Kva meiner me?
Norsk Målungdom er ungdomsorganisasjonen til Noregs Mållag, og me kjempar for nynorsk, dialektar og språkmangfald. Me arbeider for rettane til nynorskelevar og nynorskstudentar, for å styrkja dialektene, og for mindre brukte språk som dei samiske språka og kvensk. Les meir om kva me meiner i Motmæle og på nettsida vår.

Kva gjer me?
Som medlem vert du beden inn til kurs, konferansar og leirar. NMU held òg føredrag om nynorsk og målsak på skular over heile landet. Kvar haust har lokallaga våre skulestartaksjonar, der me mellom anna aksjonerer for at elevane skal få lærebøkene sine på nynorsk til rett tid, vervar nye medlemer, og oppmodar nynorskelevar til å halda på nynorsk som hovudmål.

Dersom du har lyst til å engasjera deg i eit lokallag, kan du nytta høvet no. Lurer du på om det finst eit lokallag nær deg? Då kan du kontakta skrivarstova på norsk@malungdom.no. Me kan òg hjelpa deg med å starta eit lokallag, dersom det ikkje alt finst.

Kva hender i NMU nett no og frametter?
Grunna koronavirusutbrotet har Norsk Målungdom avlyst eller utsatt alle fysiske møter i næraste framtid. Me brukar tida på sosiale medium i staden. Her deler me viktige saker i nynorskverda og tips til kva du kan gjera for nynorsk, dialektane og språkmangfaldet mens du sit heime.

Sumarleiren 2020 er avlyst, men me skipar til Zoomarleir i staden! 15.–20. juni blir det digitale innleiingar og sosiale samankomstar over nett kvar ettermiddag. Følg med på hendinga på Facebook for meir informasjon.

Hald deg oppdatert ved å lika facebooksida vår og fylgja oss på Instagram og Twitter. Elles kan du følgja med på nettsida vår, for informasjon om kva som skjer etter koronasituasjonen har normalisert seg.

Motmæle

Når du blir medlem får du medlemsavisa vår, Motmæle, tre gongar i året. Avisa tek opp aktuelle språkpolitiske og organisatoriske emne, og har reportasjar og artiklar om stort og smått. Du kan lesa siste nummer her. Motmæle er alltid på jakt etter nye tekstar, så om du kjenner skrivekløen, er det berre å ta kontakt med bladstyret på bladstyret@malungdom.no.


Medlemspengar

Du kan betala medlemspengar med Vipps! Klikk på “kjøp og betal”, søk opp Norsk Målungdom, og klikk på “betal medlemspengar”. Du kan også betala medlemspengar med SMS. Send SMS med kodeord NMU til 2090. Då blir 50 kroner trekt frå telefonrekninga di.



Beste helsing,
NORSK MÅLUNGDOM

image.png

Gunnhild Skjold

leiar

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter