Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 14. juni 2020

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Siste nytt fra foreningen FRI
Erik Ribsskog 14. juni 2020 kl. 17:44
Til: LLH Post
Kopi: juridisk , Politikk Høyre , Akademikerforbundet , "sande.vgs" , inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, elh@forbrukertilsynet.no
Hei,

det synes jeg at er dårlig kundeservice, at dere mener at _jeg_ skal avregistrere nyhetsbrevene.

Det er søren meg deres jobb.

Det er dere som har dårlig rutiner, og som hefter meg, som del av et stort post/mail-terror-angrep.

Jeg ønsker også at dere informerer meg om hvem som har bestilt denne dritten i mitt navn.

Og at dere infomerer meg om hvilke bedre rutiner dere skal få dere, for å hindre, at noe lignende skjer igjen, med andre borgere.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


tir. 2. jun. 2020 kl. 11:32 skrev LLH Post :
Hei, Erik.

Det skjer dessverre i ny og ne blir innmeldt av andre enn seg selv. Jeg har slettet deg i vårt medlemsregister, fint om du går inn nederst på nyhetsbrevet og trykk "unsubskribe from this list", så hører du ikke noe mer fra oss.

mvh

FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold



Sentralbord/ Switchboard +47 23 10 39 39

Addresse/ Address: Mariboes gate 13, N-0183 Oslo

www.foreningenfri.no



søn. 31. mai 2020 kl. 19:59 skrev Erik Ribsskog :
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).
image.png
image.jpeg
image.jpeg
image.gif
image.png
image.png
image.png
image.png
image.jpeg

---------- Forwarded message ---------
Fra: FRI - foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold
Date: fre. 22. mai 2020 kl. 11:02
Subject: Siste nytt fra foreningen FRI
To:


Kjære FRI-medlem. 70 år, nødhjelp og kompetanseheving rett hjem i stua. Siste nytt fra FRI.
View this email in your browser

Vi er her - også når vi ikke kan være sammen!
De siste månedene har bydd på en annerledes tilværelse for oss alle. 11. mars stengte vi kontorene våre i Mariboesgate 13 i Oslo, og den fysiske aktiviteten vår ble lagt ned rundt omkring i landet. Siden da har vi jobbet på spreng for å omstille oss, fordi vi vet at vi trenger hverandre- kanskje aller mest i en tid der vi er sårbare. Nå er vi oppe og går for fullt, om enn på en litt annen måte. I dette nyhetsbrevet kan du lese om hvordan vi fortsatt driver aktivitet, politisk påvirkningsarbeid og sprer kunnskap. Takk for at du gjennom ditt medlemskap gjør det mulig!

Vi har fylt 70 år. Det ble markert med eget skilt i Oslo
20. mai 1950 ble forbundet av 1948 (i dag foreningen FRI) stiftet på Bislett hospits i Dalsbergstien 21. 70 år senere vil et skilt henges opp for å minnes historien. Sola skinte og mange hadde møtt opp til avdukingen.

Foto: (Svein Skeid) Ordfører i Oslo, Marianne Borgen, FRI-leder Ingvild Endestad og Generalsekretær i Oslo Byes Vel, Ole Rikard Høisæther under skiltet i Dalsbergstien 21. 

Les mer om arrangementet i BLIKK her

Skeiv arkiv har laget artikler og podkast i anledning dagen. Bli bedre kjent med historien her
Skeive får ikke koronahjelp

Pandemien rammer alle, men aller mest de av oss som er sårbare fra før. Les mer om hvordan våre partnere i Kenya nå driver nødhjelp og hvordan du kan bidra.
Nå kan du få Rosa kompetanse rett hjem i stua

Da FRI stengte kontordørene sammen med skoler, barnehager og butikker måtte Rosa kompetanse tenke helt nytt. En drøy måned senere er kurstilbudet oppe og går for fullt i ny digital drakt. Les mer og bestill et kurs her.

Det blir Pride!
Selv om pandemien setter en stopper for de store forsamlingene så setter det ikke en stopper for å vise solidaritet, ta vare på hverandre og markere Pride. Sjekk ut oslopride.no og remgnbuedagene.no for markeringer digitalt. Vi jobber også med en nasjonal kampanje som gjør det mulig å markere Pride akkurat der du bor. Snart får du mer informasjon.
Datalagring: Du får dette nyhetsbrevet fordi du er medlem i FRI eller har skrevet deg på vår nyhetsbrev-liste. Vi har oppdatert våre rutiner etter det nye EU-direktivet for datalagring. I nyhetsbrev-listene er din e-postadresse den eneste informasjonen vi har lagret om deg. Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev står du fritt til å melde deg av nyhetsbrevet nederst i denne mailen.
Følg FRI på Twitter
Følg FRI på Facebook
foreningenfri.no
FRI - forening for kjønns- og seksualitetsmangfold

E-post:
post@foreningenfri.no

Tips om saker eller generelle tilbakemeldinger til nyhetsbrevet?
post@foreningenfri.no
Emne: nyhetsbrev

Endre innstillinger for din e-post eller stopp abonnement?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

foreningenfri.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter