Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. juli 2020

Jeg sendte en e-post til Arkivverket

Erik Ribsskog

Epost fra Arkivverket

Erik Ribsskog 29. juli 2020 kl. 18:10

Til: "postmottak@arkivverket.no"

Kopi: statsarkivet oslo , "statsarkivet.kongsberg" , Statsarkivet Trondheim , "Refseth, Kjersti" , "postmottak@sivilombudsmannen.no" , Post Stiftelsen Lillehammer Museum

Hei,

det virker som noe slags oppvigleri/sabotasje, at dere ikke vil finne ut dette, for en som er etterkommer, av en aktor, i landssviker-oppgjøret.

Det virker som at løsningene deres er skreddersydde, for landssvikerne, men når det gjelder de som er etterkommere av landssvikeroppgjør-aktorer, (noe min danskfødte mormor Ingeborg ihvertfall mente at min morfar var), vi blir uglesett, (virker det som).

Så dette må jeg klage på.

Jeg er enig i at det var forferdelig mange landssvikere, (178 esker, som dere skriver), i Lillehammer-traktene, under krigen.

Men når man ser hvor mye som Nasjonalbiblioteket digitaliserer, så tror jeg det er noe, som de hadde klart å gjøre, på en dag liksom, (oppe i Mo i Rana, eller hvor de sitter).

Og jeg har også fått biblioteket i Larvik, (det som nylig brant), til å finne en avis-artikkel, om min nevnte morfar, (Johannes Ribsskog), fra avisen Nybrott, (som min mor, (som var skilt), abonnerte på, på 70-tallet).

Og det var ikke nei i deres munn.

De så gjennom alle Nybrott-avisene til de fant denne nevnte artikkelen.

(Min morfar hadde funnet en død svane, og var på forsida av Nybrott.

Svanen hadde dødd av oljesøl.

Noe sånt).

Så her er dere vrange og vanskelige, (hos Arkivverket), må jeg si.

Biblioteket i Rollag har også mailet meg, noe fra Rollag bygdebok, om min fars slekt der, (min oldemors onkel/fosterfar fant visst Tråen-skatten, i sin tid).

Så at dere skal være så late, i forhold til disse andre.

Det henger ikke på greip, vil jeg si.

Dere nevner deres lesesal.

Jeg kikket i noen bygdebøker fra Rollag/Numedal, på lesesalen ved Sognsvann, for noen år siden.

Og dere hadde en slags pult der, hvor det satt en fremmedkulturell, (husker jeg), som liksom voktet nordmennene.

Og han var mye mer frampå enn de 'buruglene', på Nasjonalbiblioteket, (i lesesalen der).

(Vil jeg si).

Og jeg har prøvd å få statsarkivet til å sende meg informasjon om min fars tidligere geskjeft Neptun Trading/Neptun Vannsenger, (som holdt til, på Billingstadsletta, på 80/90-tallet).

Men det har de ikke villet sende.

Og dro derfor til deres lesesal/bygg på Sognsvann.

Men hvor er firma-arkivet, liksom.

Det klarte ikke han i resepsjonen å svare på.

Så kundeservicen der er ræva må jeg si, (med forbehold om at dere mener en annen lesesal).

Jeg ser på brevet deres at dere holder til på sjølve Ullevål Stadion.

Så jeg skjønner at dere bruker tida deres på å se på fotball-kamper, (og denslags), istedet for å rydde i landssviker-arkivet.

Så her må dere skjerpe dere.

Skjerpings!

Erik Ribsskog

PS.

Det at dere skal vente i år og dag, på å gjøre landssviker-arkivet offentlig.

Det vet jeg ikke hva skal tjene til.

Jeg kan nesten ikke gå en meter, uten å bli gått ned, av nazister, (og denslags).

Så jeg skjønner at dere muligens beskytter disse, og tjener disse, (og man kan kanskje mistenke at Norges EØS-medlemskap gjør dette nazi-arkivet følsomt/sensitivt, på grunn av vårt forhold til våre tidligere okkupanter tyskerne, som jo er en dominerende aktør, i EU, i kraft av deres mange millioner innbyggere, som visst gjør, at de har mange stemmer, i EU-parlamentene, osv.).

Skjerpings!


ons. 29. jul. 2020 kl. 13:24 skrev postmottak@arkivverket.no <postmottak@arkivverket.no>:



Vår ref 2014/4076

Vennlig hilsen
Jan Ragnar Torgner | rådgiverwww.arkivverket.no

PS.

Her er e-brevet fra Arkivverket:


PS 2.

Her er mer om dette:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter