Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 1. juli 2020

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Virtanen truer forlag med anmeldelse
Erik Ribsskog 1. juli 2020 kl. 07:12
Til: juridisk
Kopi: nyhetsbrev@klassekampen.no, PFU Pressens faglige utvalg , inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, elh@forbrukertilsynet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Klassekampen
Date: ons. 1. jul. 2020 kl. 06:01
Subject: Virtanen truer forlag med anmeldelse
To:


Les nyhetsbrevet i nettleseren

Dagens avis | 1. juli 2020
Truer forlag med anmeldelse
Da ingen svenske forlag ville gi ut Fredrik Virtanens bok «Uten nåde», kom det norske forlaget Gloria den svenske medieprofilen til unnsetning. I fjor ble boka, som tar et harmdirrende oppgjør med den svenske mediedekningen av metoo, gitt ut på norsk.

Når kvinnen som anklaget ham for voldtekt, nå gir ut sin bok, er også det med et norsk forlag i ryggen. For Cissi Wallins planlagte bokutgivelse «Allt som var mitt» er blitt stanset av hennes svenske forlag Atlas etter at en ytringsfrihetsekspert advarte om at hun risikerte fengsel for ærekrenkelser om den ble utgitt. Det skremmer ikke det norske forlaget Memo, som bekrefter til Klassekampen at de vil gi ut boka i august.

Det faller ikke i god jord hos Virtanen. Overfor Klassekampen er han i dag klokkeklar på at han vil politianmelde boka dersom den «inneholder samme løgner som hun dømtes for av svensk domstol». Wallin ble i fjor høst dømt for ærekrenkelser etter offentlig å ha anklaget Virtanen for voldtekt.

I dagens avis kan du også lese om Heidi Follett som for sju år siden kritiserte Nav-systemet fra innsida. For det har hun måtte betale – både med jobben sin og en PTSD-diagnose.

Sara Hegna Hammer
Redaksjonssekretær, kultur
Til avisa
For å lese alt fra Klassekampen på nett trenger du å logge deg inn. Her kan du opprette brukernavn og passord. Står du fast, finner du en bruksanvisning her. 
Alle rettigheter Klassekampen 2019.
Du får denne eposten fordi du abonnerer på Klassekampen.

Adressen vår er:
Klassekampen, boks 9257 Grønland, 0134 Oslo, Norge.
Send epost

Blir det for mange nyhetsbrev? Her kan du velge hvilke nyhetsbrev du ønsker å motta, eller du kan melde deg helt av.


Bloggarkiv