Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 19. november 2020

Han som har produsert denne filmen, (Thor Asbjørn Bruserud), er ektemannen, til min fars kusine Marit Bruserud f. Zachariassen

fars kusine sin ektemann 2

PS.

I Ytre Arna, så het det seg visst, at halvparten av ungene, ligna på Jebsen, så man kan kanskje lure på, om det samme gjelder, for min far, (selv han vokste opp på Berger, og ikke i Ytre Arna):

halvparten av ungene ligna på jebsen

https://johncons-mirror.blogspot.com/2018/04/her-kan-man-se-min-far-arne-mogan-olsen_18.html

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om at ungene ligna på jebsen

https://johncons-mirror.blogspot.com/2012/04/halvparten-av-ungene-ligna-pa-jebsen.html

PS 3.

De første årene, som min farfar Øivind, bodde på Berger, (som tenåring/ung mann, etter at barndomshjemmet over fjorden brant), så bodde han, på Parken-hotellet, og det var eiet, av en Kristian/Christian 'Smed' Andresen, (fra Hole), som var svigerfar til min farfars tante, og han hotell-eieren var også en god venn, av 'Berger-far' Jens Johannes Jebsen, (og den eneste som kunne vekke han om natta), ifølge denne videoen:

fille onkel christian smed

https://www.youtube.com/watch?v=SFTJeI4MyqE

PS 4.

Mer om min farfars tante sin svigerfar:

mer om kristian smed

https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1500037-info

PS 5.

Bruserud-familien sin gård.

(Hvor jeg lurer på, om jeg en gang var med min farmor Ågot, sommeren 1980, (eller noe sånt), og plukka noen kurver jordbær).

Den ligger forresten, langt inn i Sande kommune.

Den ligger ved Kommersøya, (noe sånt som hundre meter kanskje, innover i landet, fra fjorden og riks/fylkes-veien).

(Hvor det visst har foregått noe slags handel, i gamle dager.

Ifølge min engelsklærer Steiro, fra Sande videregående).

Men dette er vel, nesten en halv mil, fra kommune/fylkes-grensa.

(Noe sånt).

Og man må kjøre gjennom noen fæle bakker/svinger, (blant annet en sving som min far pleide å kalle 'dødssvingen', på 70-tallet).

(For å si det sånn).

Men det er kanskje sånn, at Berger egentlig strekker seg, helt til Kommersøya/Sando/Bekke.

(Siden at at Bruserud er med, i Berger Historielag.

For å si det sånn).

Det er kanskje tett bebyggelse, helt fra Sand til Kommersøya.

Hm.

Hvis ikke det er fordi, at kona til Bruserud, (min fars kusine Marit f. Zachariassen), er fra Berger/Sand.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter