Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 19. november 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: USA-valget, bergarter, gaming og Blime

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 19. november 2020 kl. 23:01

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: nrk.skole@nrk.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, "rana.tingrett" <rana.tingrett@domstol.no>, "Söderblom, Marit Annie" <Marit.Annie.Soderblom@domstol.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, abuse@telia.com, NRK <info@nrk.no>, nrktv@nrk.no, NRK Hjelp <nrk_hjelp@nrk.no>, nrkradio@nrk.no

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: NRK Skole <nrk.skole@nrk.no>

Date: tor. 29. okt. 2020 kl. 06:09

Subject: USA-valget, bergarter, gaming og Blime

To: Patetiske Erik <eribsskog+patetisk@gmail.com>



Vises ikke nyhetsbrevet riktig? Åpne i nettleser

NRK Skole Torsdag, 29. oktober 2020

USA-valget


4. november kl 10.30: Rima Iraki og Ingvild Bryn vil gi en oppsummering av valget, tilpasset elever på ungdomsskolen og på VGS.

 

Valget i USA - for skoleelever. Dagen etter valget har vi en sending på NRK TV, der Rima Iraki og Ingvild Bryn fra NRK Nyheter oppsummerer valgdagen. Denne sendingen er tilpasset elever på ungdomsskolen og på VGS. Mer info her.

Hvor godt kjenner elevene dine til USA? Rima og Ingvild har laget en quiz som dere kan ta på forhånd. Svarene på quizen kommer i sendingen.


Se også vårt rikholdige innhold om USA-valget her!

Du finner også Supernytt sin spesialsending om presidentvalget.

 

 

Jordskorpa og bergarter


 

Ta elevene dine på småskolen og mellomtrinnet med ut i naturen når de skal lære om bergarter og jordskorpa! Vi har vært med universitetslektor Ann Christin Ferrari Holme og unge Bjørnulv ut på Løvøya ved Horten, og her lærer vi om de tre hovedbergartene våre og om hvordan jordskorpa er dannet. 

Vi har også laget en tilhørende artikkel Uteskole med urtiden, der du får gode tips om hvordan gjennomføre uteskole med disse temaene på en bra måte!

 


 

Gaming og avhengighet


 

Blå Kors står bak en fersk dokumentarserie om gaming. Den går rett inn i kjernen av problemstillinger mange foreldre og lærere baler med når det gjelder barnas dataspilling. Se serien her.

Regissør, programleder og gamerpappa Egil Pedersen reiser inn i gamingverdenen, og undersøker begreper som avhengighet, grensesetting, tidsbruk og grådighet - og møter uventede løsninger og ferske tanker. Vil han nå målet om å bli en klokere gamingfar?

 

 

Sånn er Norge


 

Norge er verdens mest vellykkede samfunn. Hva har vi gjort for å bli det? Harald Eia kaster nytt lys over det forunderlige landet vårt. Nå er begge sesonger tilgjengelige på NRK Skole, også knyttet opp mot læreplanmål i fagene samfunnsfag, samfunnskunnskap og samfunnsøkonomi.

 

 

BlimE! - undervisningsopplegg


 

Nå er det bare to uker igjen til BlimE! og det er fortsatt mulig å lære seg dansen. I år er det Redd Barna som står for undervisningsopplegget, og det finner du her.

 

Flere gode tips!

Skamløs. Hvordan leve uten skam? De to unge kvinnene bak boka ''Skamløs'' ønsker å frigjøre dagens unge fra negativ sosial kontroll og æreskultur. Norsk livssynsserie.

Mensen. Skal du snakke om mensen i undervisningen, kan du kanskje treffe elevene med disse filmene. Tamanna  inviterer de kuleste gjestene til å fortelle sine flaue, fine og rare mensenhistorier. Det er tips, utfordringer og kanskje noen hakeslepp.

Klassequizen er i gang. Hvem er Norges smarteste 10. klassinger? Delfinaler pågår nå og noen uker framover - lytt på lokalradioen! Finalen er i 2021.

Lik meg har kommet med ny sesong! NRK Supers dramaserie om vennskap og utestenging.

 

Pål Solum

Prosjektleder, NRK Skole


Fikk du nyhetsbrevet videresendt? Meld deg på her!

NRK logo

Kontakt oss    Avmelding    Andre nyhetsbrev

Avmelding

 

Redaktør NRK Skole: Frank Gander

Nettsjef: Hildegunn Soldal

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

 

Følg oss på sosiale medier

 








This email was sent to eribsskog+patetisk@gmail.com

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

NRK Skole · Bjørnstjerne Bjørnsonsplass 1 · Oslo · Oslo, 03 0340 · Norway


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter