Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 1. november 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Ukens tips fra ifi.no

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 1. november 2020 kl. 03:34

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: ifi@ifi.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: ifi.no <no-reply@ifi.no>

Date: tir. 6. okt. 2020 kl. 12:32

Subject: Ukens tips fra ifi.no

To: <eribsskog@gmail.com>



Se denne e-posten i nettleseren din


Ukens tips fra ifi.no.

Informasjonskontoret for farge og interiør arbeider for at du skal få inspirasjon, tips og ideer til dine prosjekter. Denne uken har vi noen gode forslag enten du ønsker å gjøre jobben selv, eller sette den bort til fagfolk.


Hvorfor behandle terrassen før vinteren?

TERRASSEGULV

Hvorfor behandle terrassen før vinteren?

Det er mange gode grunner til å behandle terrassen nå før vinteren kommer. Har du for eksempel bygd ny terrasse i sommer, eller rett og slett ikke fått tid til å behandle terrassen ennå, bør du unngå å vente helt til våren kommer igjen.


Les mer

Fargerik transformasjon

HELE HUS, LEILIGHETER OG HYTTER

Fargerik transformasjon

Det er bokstavelig talt både fargerikt og høyt og under taket hos det kreative og handy paret, Espen og Nastaran i Oslo. I et boligkompleks i en gammel fabrikkbygning har leiligheten deres over to etasjer, fått et industrielt og urbant preg.


Les mer

Kjøp lister, listefritt, rosetter og mer i nettbutikken til Deco Systems

TAK OG LISTVERK

Kjøp lister, listefritt, rosetter og mer i nettbutikken til Deco Systems

Deco Systems AS i Sandefjord gjør suksess med sine lister, rosetter, søyler, listefrie vinduer og fasadedekor. Nå har de åpnet en nettbutikk som gjør det enkelt for deg å kjøpe det du vil ha.


Les mer

Brenner for linoljemaling

GJØR EN INNSATS FOR MILJØET

Brenner for linoljemaling

Historisk Maling er eksperter på linoljemaling og antikvarisk oppussing. − Vi vil at flere skal ta i bruk linoljemaling både ute og inne, sier malermester Roger Studsrud.


Les mer

Ny fargepalett fra Nordsjö Idé & Design og Bohus

FARGELÆRE

Ny fargepalett fra Nordsjö Idé & Design og Bohus

For fjerde år på rad samarbeider Nordsjö Idé & Design og Bohus om å ta fram fargepaletter for det norske markedet. Nå kommer de med en ny og spennede fargepalett som skal forenkle, men samtidig ikke begrense fargevalget til ditt nordiske hjem.


Les mer

Instagram

Facebook

Website

Copyright 2020 © ifi.no


Avregistrer nyhetsbrev


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter