Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 29. desember 2020

Jeg sendte en e-post til Malena fra Drammen

 

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Utestedet Paleet i Oslo/Burger King i Karl Johan

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>29. desember 2020 kl. 15:21
Til: malena.eriksson.1982@gmail.com
Hei,

jeg lurte på om det var du som var hu Malena fra Drammen, som lå over en natt hos meg, på St. Hanshaugen, rundt årtusenskiftet.

Du sa du het Gjetrang?

Du var i lag med ei blond venninne og hennes kamerat/kjæreste.

Jeg ble dratt med av noen Rimi-kolleger på byen, og vi møtte dere først på utestedet Paleet og så på Burger King i Karl Johan.

Dere ble med på nachspiel hos meg.

(Det var en kollega ved navn David Hjort, som egentlig hadde festen.

Han var sur fordi at han hadde fått Rimi-leilighet ute i Bærum.

Og så tagg han seg til å låne min Rimi-leilighet, (vi var begge Rimi-ledere), i indre Oslo).

Du likte alt i leiligheten min unntatt håndsåpa, sa du til din blonde venninne.

(Hvis jeg ikke hørte feil).

Du var ganske ung, med Hjort og de hadde også tatt med ei Ulvøya, som var helt rar, (på nachspielet), og derfor prata jeg heller med deg.

Bare lurte på om det var riktig person.

Jeg har egentlig gått på skole, (Gjerdes handelsskole), og jobba, (på CC Storkjøp), i Drammen, og jeg har mange kjente der.

(Er fra Berger, og er født i Drammen).

Men jeg kom vel ikke så langt på den nevnte festen.

(Dette var like etter at min mor døde, og jeg burde kanskje ha drøyd litt med festinga, men prøv å forklare det til sånne masete kolleger).

Er du sammen med en spanjol nå, (det ser sånn ut på Facebook, og på nettstedet til deres håndverker-geskjeft).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter