Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Forstå merking av glutenfrie produkter
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 16. februar 2021 kl. 19:16
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: post@ncf.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, post <post@finkn.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,
dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).
(Jeg har ikke kontaktet disse).
Vennligst rydd opp!
Med hilsen
Erik Ribsskog
PS.
Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).
---------- Forwarded message ---------
Fra: Norsk cøliakiforening <post@ncf.no>
Date: ons. 16. des. 2020 kl. 09:17
Subject: Forstå merking av glutenfrie produkter
To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
NYTT FRA NORSK CØLIAKIFORENING
Hvis du ikke kan lese denne e-posten, klikk her.
Hjemmeside | Facebook | Instagram
Merking av produkter
Det er ikke alltid så lett å forstå seg på merking av glutenfrie produkter. Her får du noen gode råd som kan gjøre det litt enklere.
Les mer
Les glutenFRI på mobilen
Som medlem får du tilgang til mer infor-masjon ved å logge inn på ncf.no/medlem. Her kan du lese medlemsbladet på mobil, og du får bla. tilgang til flere oppskrifter, oversikt over glutenfritt øl og mye annet nyttig.
Les mer
NCF Kompetanse
I samarbeid med frivillige arrangerer NCF kurs for å skape trygg og glutenfri matglede for barn og voksne med glutenintoleranse. Ansatte på skole/SFO og i barnehage, kokker og servitører, helsesykepleiere og institusjonsarbeidere er yrkesgruppene NCF holder kurs for.
Les mer om kursene her
NCF bidrar til forskning
NCFs forskningsfond deler årlig ut midler til forskning på glutenintoleranse.
Les mer
Barn: Cøliaki og tenner
Har du et barn under 18 år som får diagnosen cøliaki, bør du bestille en time hos tannlegen for å sjekke om barnet har emaljeskader på tennene.
Les mer
3 diabetesvennlige brød
Sunt og grovt!
Til oppskriftene
Norsk cøliakiforening I Postboks 351 Sentrum 0101 Oslo I 22 40 39 00 I post@ncf.no I Avregistrere nyhetsbrev