Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 9. mars 2021

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Forklaring på "blåbærkratt" på Kvinneguiden
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 9. mars 2021 kl. 06:20
Til: NO - EHM Kvinneguiden <kvinneguiden@egmont.com>
Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh <elh@forbrukertilsynet.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, admin@defendfreespeech.org.uk, hanna.ueland@egmont.com, cap@egmont.com, firmapost@egmonthm.no, reception.egmontpublishing@egmont.com, Kundeservice Bladkiosken <abo-bladkiosken@egmonthm.no>
Hei,

det virker jo som en utrolig idiotisk ting, å gjøre, hadde jeg nær sagt.

For det er jo noe som heter yttringsfrihet.

Så hvis dere kunne ha sletta det negative, (på vanlig måte).

Og så latt det konstruktive bli stående.

Istedet for å gjøre noe så åndssvakt, (som å erstatte mitt navn, med 'blåbærkratt', det er jo også som noe slags mobbing, må jeg si).

Så dette må jeg klage på.

Dette er metoder som Stalin & Co., i det gamle Sovjetunionen, ville vært stolte av.

(Og sikker også Hitler).

Så dette må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog

PS.

Det er vel også en god skikk, å ta med mailen man svarer på, i sin mail.

Hva er deres referanse her?

Her er det 'uskikk-bonanza' fra Egmont, må jeg si.

Skjerpings!


man. 4. jan. 2021 kl. 12:09 skrev NO - EHM Kvinneguiden <kvinneguiden@egmont.com>:
Hei

For seks-sju år siden innførte vi et filter på forumet som gjør nettopp det du sier, erstatter ditt etternavn med ordet «blåbærkratt». Ordet er tilfeldig valgt, men dette ble gjort fordi det på den tiden ble laget veldig mange tråder, trollet om og tullet med deg og din blogg. Folk som utga seg for å være deg osv.

Dette anså vi som belastende for deg, derfor la vi inn dette filteret.

 

Det førte til at folk sluttet å skrive negative tråder om deg, og at latteriliggjøringen opphørte.

 

Vi innser at det kan fremstå som en noe snodig taktikk, men den var altså for å beskytte deg mot all negativiteten som oppsto.

 

Hilsen forumansvarlig

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter